Satılık 98 Vitara Otomatik

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bulentergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,833

bulentergun

Yeni Üye
Yer
Ordu
Arabayı alalı 3 hafta oldu. Uygun fiyatlı bir ev aldığım için maalesef satmak zorundayım. fiyatı düşürdüm.
Bütün bakımları a'dan z'ye yapılmıştır. Yeni park sensörü ve USB'li MP3 Player taktım. İkiside 2 yıl garantili. Ön disk ve balatalarıda yeni taktırdım. İlan detayları aşağıdadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1998-otomatik-suzuki-vitara-bundan-daha-temizi-yok-45800173/detay

Etiketler

Ynt: Satılık 98 Vitara Otomatik

Gönlün el vermiyorsa satma .eninde sonunda yine bir arayış içne mutlaka girersiniz.Allah a dua et başka kapı acsın.bunu elde tut.Alışan bırakamaz.

merhaba,

aracınızın ilanını sahibinden.com da göremedim satıldımı acaba?

gktango' Alıntı:
merhaba,

aracınızın ilanını sahibinden.com da göremedim satıldımı acaba?

Araç satılmadı. Bir kaç gün içinde güncelleyecektim.
Aracın fiyatı 16.900

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1998-otomatik-suzuki-vitara-bundan-daha-temizi-yok-45800173/detay/

Detaylar...

Fotoğraf
http://www.flickr.com/photos/bergun76/5561209821/sizes/l/in/photostream/

Aracı alalı henüz bir hafta oldu. Uygun fiyatlı bir ev bulduğum için satıyorum. Araç arazide kesinlikle kullanılmamıştır. Arazi vitesleri ilk günki gibidir. Kilometresi orijinaldir.

Aldığımda zaten çok temiz bir araçtı. Buna rağmen pimpirikli bir insan olduğum için ve uzun süre kullanmayı düşündüğüm için 1250 TL masraf yaptım.

26.03.2011’de ön diskleri ve fren balataları sıfır takıldı. (Çıkma değil).

Antifiriz, Motor Yağı, Fren Hidroliği, Şanzıman yağı ve filtresi en kaliteli yağlar kullanılarak yenilendi. Direksiyon sistemi yağlandı ve bakımı yapıldı.

Benzin filtresi yenilendi.

Zavoli marka sıralı sistem LPG var. LPG sistemi çok iyi çalışmasına rağmen baştan aşağı gözden geçirildi.

Orta egzos’u değişti.

Park sensörü takıldı. Sensörün 2 yıl garantisi vardır.

Aldığımda üzerinde kasetçalar vardı. 2 yıl garantili Jameson Marka kartlı+USB’li teyp taktırdım. Garantisi 2 yıldır.

Elektrik sistemi baştan aşağı kontrol edildi. Kadran aydınlatması güçlendirildi, sis farları ayarları yapıldı

Sıfır paspas alındı.

Klima sistemi kontrol edildi.

3 adet cam sileceği en kalitelileriyle yeni takıldı.

Aracın lastik balansları ve rot ayarı yeni yapıldı.

Aracın 30.23.2012’ye kadar muayenesi vardır.

Otomatik şanzımanda en ufak bir problem yoktur.

Araçta Uzaktan kumandalı merkezi kilit ve alarm vardır.

Stepne hiç kullanılmamıştır.

Alacak kişi sözde değil gerçekten çok uzun süre bakım yaptırmayacak. İstenilen ustaya gösterilebilir. Söylediklerim dışında bir şey çıkarsa tüm masraflarını karşılayacağım.

Fotoğraflardan anlaşılacağı üzere kupası,duruşu,içi dışı çok çok temizdir. Tamponunda çizikler vardı bugün boyattım. Sanırım 2-3 yerinde lokal boya var.

Malum sitede ilanı görüp çok beğenmiştim arabayı, bütçemi zorlayıp almayı düşündüm, ancak takasa girmeden almam imkansız gibi göründüğü için alamıyorum. Araç çok güzel görünüyor umarım değerini bilecek bir alıcıya gider. Hayırlısı olsun.

Depth' Alıntı:
Malum sitede ilanı görüp çok beğenmiştim arabayı, bütçemi zorlayıp almayı düşündüm, ancak takasa girmeden almam imkansız gibi göründüğü için alamıyorum. Araç çok güzel görünüyor umarım değerini bilecek bir alıcıya gider. Hayırlısı olsun.
bulent abı esı ıcın kucuk aracda alabılır aracınız corsa -fıesta yadanmıcra tarzı aracsa olabılır ;) ;) ;)

Depth' Alıntı:

Gökhan'ın dediği gibi hatchback otomatik araçlarla takas olabilir.

Sebeb-i takas amaçlarımdan biri de benim de otomatik araç isteyişimdendir.. Eş durumundan muzdarip olanlardanım ben de malesef.. Aracım küçük ve hatchback palio. Ancak malesef düz vites.. :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri