Satılık 92 Model Renault 9 (Pasif İlan)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan illustre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,373

illustre

Kamp I
Guzeller guzeli arabami, bir ust modele terfi edecegimden satiyorum arkadaslar

Ben 3. sahibiyim, benden onceki 2 sahibi de araba tamir ustasi oldugundan arac bana geldiginde son derece temiz ve bakimliydi.

Ozellikler:
- 1992 model renault spring (beyaz)
- 99.000 km
- 1.4 motor
- duz vites
- benzinli
- aracin "beyin" diye gecen eletronik aksami brodway beyni ile degistirilmis
- arac bendeyken asiri hararet nedeniyle problem yasamistim ve bu sebeble yeniledigim aksamlari olmustu: motor contasi, karburator, tahliye borusu yenilenmistir. bu sayede bir daha hararet gibi bir sorun kalmamistir.
- 31 aralik itibariyle akusu yenilenmistir (60 amperlik mutlu)
- yine 31 aralik'da yag degisimi yapildi
- 2 lastik yeni
- merkezi kilit ve alarm sistemi (bagajda da mevcut)
- 2-3 ay once aldigim usb flash disc ve sd kart okuyuculu mp3 cd-vcd de okuyan teybi de mevcuttur (sunny)
- gizli kontakti da mevcut

Fiyat:
6.000 ytl

kis basinda bakim yaptirdigimdan ve uzerine titredigimden, hicbir yerinde kusur olmadigini biliyor ve garanti ediyorum, direkt binip heryere gidilebilecek durumdadir.
Aklima simdilik gelenler bunlar, satisdan once de dilediginiz servise kontrol icin baktirabiliriz kafanizda suphe birakmamak icin.

Bana 0532 427 9450 nolu telefondan ulasabilirsiniz.
Hayirlisi olsun ;)

*gamze ficici*

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

SON KONULAR

Geri