Satılık 5.9 V8 Wagoneer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan xkirpix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,239

xkirpix

Kamp II
Yer
BEYKOZ
arkadaşlar eşimin kullandığı Wagoneer i bebek beklediğimiz için satmaya karar verdik.

1975 model
5.9 AMC V8 motor
th 400 otomatik
quadrotruck arazi
otomatik ateşleme ve performans kiti
gazlı amortisör kiti
ARB havalı kilit
önde %50 kilit
içi ve kaportası tamamen orjinal nikelajlarına kadar.
daha fazla bilgi için lütfen arayınız.
fiyat 18.000 TL olarak düşünüyorum
ilginize sunarım

IMG_0069.jpg

208424_176790035707014_100001280577808_448116_363460_n - Kopya.jpg

12660_181948498470_566343470_2786132_6969786_n.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer

hayırlı satışlar, param olsa bu ara ben düşünürdüm hastasıyız :smiley:

Tempus' Alıntı:
hayırlı satışlar, param olsa bu ara ben düşünürdüm hastasıyız :smiley:
teşekkürler kürşad biliyorum senin olsun çok isterdim tam da dost a gidecek araba. evin önünde bir yıldır duruyor biliyorsun arada çalıştırıp bir tur atıyorum okadar. yazık oluyor güzelim arabaya. hiç olmazsa birine yar olsun çingene dedik. hanıma da gündelik kullanacağı bir araç almayı planlıyoruz.

Biraz özelliklerinden bahsedebilirmisiniz....İç kısımlara ait resimlerde vars süper olur...Hayırlı satışlar dilerim...

Mümkünse birkaç sorum olacak;

1) Araç benzinli mi, yoksa LPG takılmış mı?
2) LPG'li ise hangi sistem ve marka acaba?
3) Birkaç tane daha fotoğraf imkanı var mı?
4) Aracı nerede görebiliriz; Beypazarı mı, İstanbul mu?
5) Telefon numarası var mı?

VAP' Alıntı:
Mümkünse birkaç sorum olacak;

1) Araç benzinli mi, yoksa LPG takılmış mı?
2) LPG'li ise hangi sistem ve marka acaba?
3) Birkaç tane daha fotoğraf imkanı var mı?
4) Aracı nerede görebiliriz; Beypazarı mı, İstanbul mu?
5) Telefon numarası var mı?
merhabalar araç istanbul beykozda beyoff dan herkeze sorabilirsiniz
istanbula geldikten sonra lpg taktırmak zorunda kaldım toplam 2500 km yol yapıldı lpg ile
Lpg markası zavolli
0532 677 52 00 benim telefonum

Bütün ilgili arkadaşların dikkatine saygı ile sunulur

araba satıştan kaldırılmıştır. bir V8 den vazgeçmenin nekadar zor olduğunu bilen arkadaşlar beni daha iyi anlayacaktır.
kızımla geçen akşam üzeri beykoz ormanlarında fener merasında el ele göz göze gezdik ve vedalaşmak istedik. yaptığımız konuşmayı aynen aktarıyorum.

mesut- gel kızım gezelim senle biraz hemde konuşuruz
çingene- hemen çevir kontağı ben hazırım 5 ay dır yatıyorum ama genede seni üzmem çalışırım.
mesut- aslan kızım benim be tek marşta çalıştın sen bir tanesin
çingene- gidelim de benim Şanzımanda yağ azaldı geri gitmekte zorlanıyorum.
mesut - hallederiz kızım
çingene- heyooo löloöloööö

asfalttan çıkp ormana giderken herkez bize bakıyordu kızım ajda pekkan gibi salınıyordu insanları hayranlıkla bakan gözlerine utancım dan bakamaz ken çingene son dansını yaparcasına alını yor salınıyor ve bütün ihtişamıyla kükreyerek yol alıyordu

mesut - çok alımlısın kızım

bu arada orman yoluna girdik kanallı yollarda ilerlerken bir kadeh sek votka koyup tokuşturduk her zamanki gibi bardağımı torpidonun üstüne koydum . daha bir özenle gazlı amortisörlerini ayarlayan çingene . bardağı dökmeden ilerleme modu na geçti.ve ilk su birikintisinden geçerken benimle konuşmaya başladı.

çingene - seninle senelerdir birlikteyiz. iyi günde kötü günde hiç yolda bırakmadık birbirimizi sonra sen kara belayı aldın onu benden daha çok sevdin beni de eşine verdin. oda beni hafta da bir çalıştırdı sevdi baktı temizledi ama benimle hiç konuşmadı senin gibi. Çok yalnız kaldım, evin önünde sizin kara belayla birlikte gezilerden dönmenizi bekledim.ben pırıl pırıl evin önünde beklerken kara bela ile siz çamur içinde neşeyle döndünüz gezilerden. onu sevdin onu okşadın onunla güldün onunla eğlendin bana da akşam sabah sadece günaydın dedin yanımdan geçip gittin. oysa ben bu yaşıma rağmen sana ne yapmak istersen iste hiç hayır demedim. en zor şartlar da benden 20 yaş daha genç arabalar ile yarıştım çoğunu geçtim. geçemediklerimi de sen geçmek istemedin. dağdan uçurumlardan indim. kumsalda kalan arabaları çektim. sadece sen istiyorsun diye diferansiyel kilidi taktım denizlere derelere girdim. yeri geldi 15 kişi bindiniz. kamplara giderken evin yarısını yükledin birde 5 arkadaşını aldın 2000 km yok yaptık dağda tepede. bütün bunları seni seviyorum diye yaptım. sadece sen beni sev okşa benimle konuş diye . şimdide birtakım kılıksız adamlar getiriyorsun sağımı solumu elliyor lar lastiklerimi tekmeleyip benim hakkımda onurumu kıran yorumlar yapıyorlar. hemde ne için ben kapıda yatıyor eskiyormuşum. bana yazık oluyormuş birileri alıp beni yaşatmalıymış yoksa ben ölecekmişim. beni senin ilgisizliğin eskitiyor . benimle eskisi gibi konuşsan gezsek el ele dağda tepede. girsek şehir e yine herkes bizi gösterse parmağıyla nekadar uyumlu bir çift nekadar eğleniyorlar diye. ben ne eskirim nede seni üzerim. ama sen beni çıkardığın bu son gezide veda konuşmasını yapmadan önce bensana SENİ SEVDİĞİMİ VE BAŞKA BİRİNİ ASLA SEVEMİYECEĞİMİ SÖYLEK İSTEDİM.

İŞTE BU SEVGİDEN AYRILAYAMACAĞIM İÇİN
VEDA KONUŞMASINI YAPAMADIM VE YAPMAYACAĞIMDA UMARIM ÇOCUKLARIM DA BENİM GİBİ HİSSEDER VE ONDAN ASLA AYRILMAK İSTEMEZLER

Herkeze sevgiler saygılar

abi satmaktan vazgeçtiğine sevindim severek izlediğim bir araç, pardon çingene.
bu arada yukarıdaki yazını değme edebiyatçılar görmesin alır kuple kuple kitaplarına koyarlar....

abi satıştan kaldırdığına bende çok sevindim, bir ihtiyaç durumu olmadıktan sonra satılıcak araç değil gerçekten... bu arada iç döşemelerinin güzelliği kısmına da katılıyorum :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri