Satılık 2001 Niva (full+full)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhunsenocak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,289

orhunsenocak

SINIRLARIMIZ SINIRLARIN BİTTİĞİ YERDE BAŞLAR!
Selamlar ...
2001 Model Niva mı Model yükseltmek niyeti ile satıyorum.Özellikleri aşağıda belirtiğim gibidir.

94.000 Km'de olup Tek noktadan enjeksiyonlu modelidir.
- Araçda LPG mevcut olup gaz tankı ve tüm tesisatı sıfır olarak yenilenmiştir.LPG ruhsata işli olup 2010 Aralık'a kadar tüm muayneleri yapılmıştır.
- Aracın içi ve tüm döşemeleri komple yenilenmiştir.Koltuklar ithal alman derisinden olup ön iki koltuk BMW koltuğudur.(İnanılmaz Konforlu )Komple iç taban izalasyonu yapılmış olup tüm taban halısı suya dayanıklı Alman malı malzeme ile kaplanmıştır.
- Araçda 5 ay önce aldığım 4 adet OK 144 Lastik bulunmaktadır.Bununla beraber 2 Adet daha OK 144 ücretsiz olarak verilecektir.
- Araçda CB 40 kanal halk bandı telsiz mevcuttur.
- Araçta 8 Kanal sesli İkazlı profesyonel dışarı anons sistemi bulunmaktadır.
- Araçda 3 Tonluk elektrikli vinç bulunmaktadır.
- Aracın altı komple su ve ses izalasyonu yapılmıştır.(Çamurluk içleri Dahil )
- Triger bakımı yeni yapılmış olup bu bakımla beraber direksiyon kutusu,komple ön takım,fren balataları yenilenmiştir.
- Araç da 2 adet ön , 4 adet üst ve 2 Adet geri lambası bulunmaktadır.
- Arazi vitesleri tamamen çalışır durumda olup en ufak bir sıkıntısı yoktur.
- Araç üzerinde SONY mp3 çalarlı teyp bulunmakatdır.
- Aracın ön ve arka tamponları krom olup yan basamak altları krom borular ile döşenmiştir.
- Araçla 1 adet 6 tonluk bez halat(sıfır),mapalar,kilitler,yıldız anahtar takımı,balta,v.s gibi son derece kaliteli ve kullanılmamış avadanlıklarda yanında ücretsiz verilecektir.
Aracımın bir iki ufak boya problemi dışında en ufak bir şikayeti yoktur.İsteyen istediği servise gösterebilir.amacım satıp model yükseltmek.Sorusu olan için Telefonum
0 505 908 99 17.
SATIŞ FİYATI : 11.000 TL
Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Picture384.png

ladasis.png

CIMG3898.png

CIMG3817.png

nivatr09.png

Etiketler

Ynt: Satılık 2001 Niva (full+full)

arkadaşım aracın güzel ama üzerinde fazla uğraşmamışın gibi

Tosun' Alıntı:
arkadaşım aracın güzel ama üzerinde fazla uğraşmamışın gibi

arkadaş özellikleri okumadın mı daha ne yapacak? bir yükseltme kalmış.. ona da ihtiyaç duymamıştır. sonuç olarak o bir lada, arazi canavarı...

Dediğiniz doğru sevgili dostum.
Yükseltmeye ihtiyaç duymadım.Hangi parkura girdiysem hakkını vermiş bir araçtır.Alan benzini veya gazı koyup gezecek.Daha ne olsun...

lada çok güzel bir araç benim ilk arabam çok severim ama 4*4 te hiç denemedim nasıl performansı iyimi

bende satacam arabamı yoksa hanım beni boşayacak valla hiçte kıyamıyorum ama

Valla üstad insanı şaşırtan bir performans.
Ben alalı 1 sene oldu.alırken çok karasızdım ama şimdi olmazsa olmazım.Bundan sonra yine lada niva bir başka araç yok.Ama lada dan sonra son durak landcruiser.arada başka bir model yok bana göre.En pahalı araçlarla yapılan herşeyin fazlasını bu araçla yapabiliyorsun.En güzelide işletme maliyetleri çok komik bir araç.

Sevgili dostum hidrolik direksiyon mevcut değil.
Zannediyorum 2008 lerden sonra hidrolik direksiyon var.

Hocam cahilliğime verin, araçta diferansiyel kilidi var mı acaba? Hatta genel olarak Lada'larda var mı diye sorayım...

sahmert' Alıntı:
Hocam cahilliğime verin, araçta diferansiyel kilidi var mı acaba? Hatta genel olarak Lada'larda var mı diye sorayım...

sorunuza ben cevap vereyim nivalarda defransiyel kilidi yok fakat daha sonra takıla bili yor bulması zor ama arandımı bulunuyor bir şekilde nivanın defransiyeline kilitte taktınızmı zaten arazide cok başarılı bir arac ben kilit defransiyelli niva kulandım tecrübeyle sabittir muhteşem

sahmert' Alıntı:
Bu arada, bu araç hangi şehirde...?

bu arac kocaelinde nivatr üyesi bir arkadaşımızın aracıdır cok güzel bakımlı bir arac tafsiye olunur

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,546
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR