Satılık - 1997 Model ZJ

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bekirnayır Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,502

bekirnayır

Kamp II
Mesajlar
371
Tepkime Puanı
1
araç 1997 model olup tüm bakımları zamınında ve ehil ellerde yapılmıştır.

araca daha 2 hafta önce tam 3500 TL para harcanmış ve yapılması gereken tüm işleri yapılmıştır. alacak kişi araca tamamen sorunsuz uzun süre binecektir. aracın elektrik aksamında çalışmayan hiç bir zşeyi yoktur. kliması sorunsuzdur. cruze kontrolü çalışır vaziyettitir. yani anlayacağınız tüm ama tüm aksamları ilk günkü gibi çalışmaktadır. araca daha 50 km yapmamış pirelli A*T lastikler sıfır takılmıştır. aracın tavan kaplaması tamamen yenisi ile değiştirilmiştir. tavan sıfırdan farksızdır. deri direksiyon kaplatılmıştır. deri koltuklar ise boyatılmış ve sıfırdan farksız hale gelmiştir. deriler de en ufak zedelenme yoktur. araç 13 yaşında olduğu için ön düzen tamamen elden geçmiş eskimiş parçaların yenisi ile değiştirilmiştir. motor burçları değiştirilmiştir. aracın bakımı yeni yapılmış olup hiç bir sorunu yoktur. orjinal yağ ve hava filitresi takılmış olup en iyi motor ve şanzıman yağı kullanılmıştır(hepsi iki hafta önce değişmiş olup füturaları vardır).araç üzerinde 1750 tl değerinde tartirini marka sıralı sistem lpg mevcuttur. yapılan masraflar aşağıda çıkartılmıştır. masrafların hepsi 2 hafta önce yapılmıştır. araç orjinal 125.000 mildedir. ARAÇTA HİÇ BİR ŞEKİLDE BOYA DARBE YOKTUR. YANİ ARAÇ TAMAMEN HASARSIZDIR.İSTENİLEN YERE GÖSTERİLEBİLİR. (daha çok resim sahibinden com da var.)

Ön düzen bakım,parça ve işçilik dahil = 800 TL-----pirelli scorpion A/T lastik =850 TL------üst tavan döşemesi=400 TL

125.000 bakımı= 450 TL-----deri boyamaları=350 TL-------deri direksiyon=250 TL------- motor burçları ve kulakları=240 TL

pasta cila ve rütuş= 200 TL---- LPG bakımı ve filitreleri =150 TL

görüldüğü üzere araca bir çok masraf yapılmış ve şu anda tamamen masrafsız bir haldedir. aracın içi sıfırdan farksız hale gelmiştir. fiyatta çok az bir pazarlık payı vardır. Üzerine tarafımca para verilerek daha modelli 4x4 araçlarla takas edebilirim.
TELEFON: 0532 517 24 96 Av.Bekir NAYIR (ısparta)

Photo 0153


Photo 0154


Photo 0155


Photo 0156


Photo 0157
 

Etiketler

Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

valla doğru söylüyorsun her şeyi yazmışım ama fiyatı yazmamışım. fiyat 19.950 TL çok ama çok az bir pazarlık payı var..
 

Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

öncelikle satışınız hayırlı olsun,acaba yıllık vergisi ne kadar bu aracın?
 

Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

bu sene 2000 Tl civarı ondan sonraki sene 814 tl ye düşüyor yıllık vergisi
 



Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

hayırlı satışlar öncelikle...
aracınızın ön koltuklarının ve ön kapılarının da fotosunu eklermisiniz...
sanırım aracınız amerikan versiyonu ve km dediğiniz rakamlar mil olması lazım eğer kadranda 125.000 yazıyorsa 125.000milde yani öyle değil mi?
 

Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

evet 125 mil doğduru. zaten açıklamada da mil olarak görülmekte. ön koltukların fotolarını da bi ara koyarım.
 


Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

hayırlı satışlar bekir bey :smiley:

yakıt sarfiyatı konusunda zj sahiplerinin değişik beyanları var. tabiki aracın durumuna, lpg markasına vb. etkenlere bağlı olarak farklı rakamlar olması doğaldır.

acaba sizin aslan ne yakıyor?
 

Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

yakıt konusu öncelikle tabiki kullanıma bağlı. gaza sert bastığınızda iyi yakıyor. ama normal kullanımda her içi 400 şehir dışı 350 civarı yakmaktadır.
 



Ynt: Satılık - 1997 Model ZJ

masraf yapmaya devam ediyorum. ABS ışığı yanmıştır. 245 TL daha verip abs nin beynini de yeniledim. fiyat aynı 19.500 TL
 








Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,625
Mesajlar
1,521,277
Kayıtlı Üye Sayımız
172,271
Kaydolan Son Üyemiz
flfl112

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst