ihalecihamza
Yeni Üye
6 adet land roverım var 3 tane 93 model benzinli 1adet 1995 model benzinli 2 adet 1996 model 3000 tdi dizel
Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. allah analı babalı büyütmek nasip etsin kardeş.Defendermania' Alıntı:Cenk selamlar
Ben de ilgilenmek istiyorum ama hiç müsait değilim. İçim gidiyor her gün forumu kurcaladıkça. Tam 1 yıl olmuş ben Defender düşlemeye başlayalı. Ama o kadar değişti ki durumlar... Önce bir binek araba almak durumunda kaldım. Şimdi de eşim hamile allah izin verirse bir kızımız olacak yıl sonuna doğru...
Hergün forumda dolanıyorum kurt misali...Planlarsa hep erteleniyor...
Sen TDI al ben senin defendera talip olabilirim
Sevgiler...
senin araç satıldımı cenk bey??nordic1903' Alıntı:96 model TDI lar ile ilgileniyorum..Telefonunuzu rica edebilirmiyim ??
Cenk
dturan' Alıntı:Bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun. allah analı babalı büyütmek nasip etsin kardeş.
sana şunu söyliyim.
ilk çocuğum doğduğunda küçük binek arabam vardı. kızım biraz büyüdü (tabi eşyaları oyuncaklarıda büyüdü) arabaya sığamadık. eşimin ikinci çocuğumuza hamile olduğunu öğrendiğimizde defender sahibi oldum. oğlum (iki numara) defender la gözünü açtı kısmeti o oldu. şimdi bir kız bir oğlan birde nurtopu gibi bir Defender babasıyım. sanada hayırlısıyla nasip olur inşallah. merak etme her çocuk kendi kısmeti ile doğarmış.senin kızınında kısmeti defender olur bakarsın.
saygılar