noyantekin
Yeni Üye
selam arkadaşlar uzun süredir çok uğraştığım lada niva aracımı satmak zorunda kaldım .. istemeye istemeye ... aracı gerçekten kötü bir durumda aldım ki eski ve yeni fotoları elimde mevcut ... maddi durumum bozulduğu için devamını getiremiyorum .... aracın vize ve sigortası yok ... el fren kolu... arazi şaftı ve direksiyon kutusu ihtiyacı harici başka bir eksiği kalmamıştır .... amortisörler .... tekerlek bilyeleri ağır bakımı eksiksiz yerine getirilmiştir .. araç sıfır boyandı ... cam filmleri falan yeni çekildi ... taban halısına kadar yeni aldım ... kapı içleri ... cam krikoları hepsi yeni .... ve elimde daha da birçok parça bulunmakta ... ses sistemi dahi var araçta .... araç kazalı değil ... sadece bir vicdansızın elinden aldım sadece o kadar bunu söyleyeyim .... ben araca acil 7500 net istiyorum pazarlıksız alacak olan arkadaşın 1500 tl masrafı var vize sigorta dahil ... aracın vergi borcu falan yok ... araç aydın didim de .... malum sitede ilanı var sahi binden diye .... telefon numaram 0 533 325 31 98 ... kredi için başvurdum onaylanmadı onaylansaydı tam toplayacaktım ama olmadı işte .... neyse arkadaşlar isterimki araçtan anlayan bir arkadaşın alması aracımı .... herkese bol çamurlu günler dilerim .... malum sitedeki ilan numaram : #45806845