satılık 1983 jeep cj8

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gökhan86 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,289

Gökhan86

Ana Kamp
Yer
SEYHAN/ADANA
büyük hevslerle aldığım aracımı geri satıyorum satma sebebim araç fazlalığı ve zaman yokluğu aracıma hiç birşey yaptıramıyorum buda bütün hevesimi kırıyor aracımın yürüründe ve motorunda hiçbirşey yoktur kaportası iyi durumda sadece 2 -3 bölgesinde lokal çürüme başlangıcı var lastikleri 31 " maxxis bravo çok çok iyi durumda araçta lpg takılmış ancak ruhsata işli değil muayenesi 2014 mart ayına kadar devam etmektedir elektrik aksamı tamamen yenilenmiş bir adet şarj bir adette marş dinamosu yeni revize edilmiş çalışır durumda yanında vereceğim uzun lafın kısası aracıma 15.000 tl istiyorum takas düşünmüyorum pazarlık sünnettir mantıklı olduğu müttedce tabiki :smiley: fikir ve görüşlerinizede açığım

537511_10151007713695856_1047348102_n.jpg

542471_10151007713310856_1890471694_n.jpg

ggh.jpg

vv.jpg

Etiketler

Ynt: satılık 1983 jeep cj8

Gökhan86' Alıntı:
büyük hevslerle aldığım aracımı geri satıyorum satma sebebim araç fazlalığı ve zaman yokluğu aracıma hiç birşey yaptıramıyorum buda bütün hevesimi kırıyor aracımın yürüründe ve motorunda hiçbirşey yoktur kaportası iyi durumda sadece 2 -3 bölgesinde lokal çürüme başlangıcı var lastikleri 31 " maxxis bravo çok çok iyi durumda araçta lpg takılmış ancak ruhsata işli değil muayenesi 2014 mart ayına kadar devam etmektedir elektrik aksamı tamamen yenilenmiş bir adet şarj bir adette marş dinamosu yeni revize edilmiş çalışır durumda yanında vereceğim uzun lafın kısası aracıma 15.000 tl istiyorum takas düşünmüyorum pazarlık sünnettir mantıklı olduğu müttedce tabiki :smiley: fikir ve görüşlerinizede açığım
bu kadar şey yapılmışken bence de satmayın ama koşullarınızı ve durumunuzu bilmediğim için fazlada üstelemek istemiyorum 8) ama bir CJ kullanıcısı kaybetmek ıstemeyız ;D

aracı satmak hiç içimden gelmiyor zaten ancak aracla ilgili o kadar çok projem vardı , zaman yokluğundan hiç uğraşamam hiç bir şey yapamam hayal krıklığı oldu belki bu yogunlum yaşımdan kaynaklanıyor .araç bana göz görgüsü gibi oldu hiç bişey yapamıyorum öylece duruyor piskolojimi bozdu birde apartmanda sıkıntı yaratılıyor araç fazlalığından dolayı çiftlikte depoya kaldırmakta içiden gelmedi ondan dolayı satılığa koydum belki birazdaha ileriki bir yaşta daha rahat olduğumda yeniden bir cj alırım yapmak için yoksa araca 2 aydır aralıksız biniyorum tahmini 10.000 km yol yaptım nazarım değmesin hiç bi hata vs yaratmadı belki bundan sonra bi rubicon alırım ama belli olmaz :smiley: sağım solum biraz delilik var bende :smiley: lafıda fazla uzatmayım şimdilik aracım satılık fikirlerinize hala açığım

İyi günler
Sy Çolak
Aracınız çok güzel,hayırlı satışlar
Saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR