Saroz 'da Kamp Alanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,169

Etiketler

Ynt: Saroz 'da Kamp Alanı

Çok teşekkürler,

Kömür limanı haricinde önerebileceğiniz bir yer var mı?

Eriklideki danişment orman kampı iyidir ,Uzunkuma da gidebilirsiniz plajı çok güzeldir ama ağaç bulamazsınız,palet yada neopren çorap almanızda fayda var sarosta deniz kestanesi bol ve ağrılıdır :smiley: (kayalık alanlarda)

Danışment orman kampı bir felaket, bilginize. Kimseye önermem.

Ama Uzunkum'u bilmiyorum.Gittiğimde bakacağım.Tam nerede kalıyor?

Keşan tarafında kamp alanı bulamazsınız,Danışment orman kampının neyi felaket anlamadım,hiç olmamasından iyidir sadece hafta sonları kalabalıktır ,uzunkum İbrice limanının altındadır ama kamp alanı değildir ama çadır vs kurulmasına birşey denmez ,yada eriklide pansiyon tutulabilir,
Yada Çanakkale tarafında yine sarosa karşı kamp alanları mevcut

Adilhan sazlıdere yolu özerinde adaların karşısında bana göre çok güzel kamp alnı var.
incekumda güzedir ama ağaç yok. kum kamp için ahatsız edici bir durum.

aşağıdaki linkte görebilirsiniz.
http://goo.gl/maps/ihyI

Kolay ulaşım. İbriceden sazlıdereye giderken birkeçtane daha kamp alını var.
Aracınız 4x4 ve donanımlıysa ve kumda ilerleye bilirseniz yayla mendireğinin sağından sahilden burna doğru gidin. Kum üzerinde kap olacak ama pazar günü dahil çok kalabalık olmuyor gelenler genelde ilk girişte konaklıyorlar.

http://goo.gl/maps/9Nyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR