KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İtalyan koyuna 2014 Eylül de gittim yolu çok bozuktu tuvalet sezonda varmış ben gittiğimde sökülüyordu. Orda denize girenler genelde mecidiyede kalan zenginler.
2-3 ay önce gittim italyan koyu inanılmaz kalabalıktı. Sezon olması sebebi ile. Hemen jandarma üssü altında kalıyor koy. biraz tımanış yaptım ve uyarı aldım tepeler jandarma üssüne yakın olduğundan oralarda dolaştırmıyorlar. hem tüplü hem serbest dalış ve zıpkın avcılığı için mükemmel bir konum olduğu kesin. Bir çok kişi bunun için ziyarette ediyor. Dalış haricinde denize girmeli kamp yapacaklar için bu bölgenin genel problemi bitki örtüsü. Gölge olarak kullanabileceğiniz bir ağaç bulunmuyor ve güneş oldukça yakıyor. Ben italyan koyu mevkiinde biraz daha Enez tarafına doğru giderken bir koyda kamp yaptım iki tepe arasına halat ve kazıklarla branda gerip kendimize ufak bir gölgelik yaptık. Bu bölgeye gidenler kendilerine gölge yapacak ekipmanı hazırlamalı.