Şanzımanda Sona Geldik :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertgp Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,386

mertgp

Ana Kamp
Selamlar herkese.

Uzun zamandır vites geçişlerinde sorun yaşıyordum zaten.
Zor geçiyordu 1 ve 2 ye.

Artık çook ama çok zor geçmeye başladı. Kalkarken vites yerinden zangır zangır oynuyor ve tak tak seslerle kalkıyorum.
Vites atıyor sürekli.

Sanırsam şanzıman artık bitti :smiley: Daha iyi bilenler elbet vardır burda.
Tecrübelilerden birkaç yorum bekliyorum.

Ne kadara patlar bana bu iş :smiley:

Etiketler
Ynt: Şanzımanda Sona Geldik :smiley:

Dediğin gibi şanzumanın sonuna gelmişsin.Yorum yapabilmek için şanzumanın ne olduğunu bilmek lazım..

Hiç bişeyi yokmuş :smiley: Birkaç conta tamiriyle tertemiz bir kullanış keyfi :smiley:

acaba anlatığın mekanik sorunları conta ile nasıl çözdünüz ? :smiley: varsa resimlerinide eklersen sevinirim :smiley:

Saniyide işin detayına çok inmedim açıkçası. Bir cumartesi sabahının ve ustanın hallettik mert sıkıntı yokmuş demesinin mutluluğuyla uçuverdim ordan. ama ilk gidişimde sorucam belki yararlı bilgiler çıkar

başkasını bilmemde saydığın mekanik sorunları kece conta ile çözebildi ise bunu gercekden öğrenmek isterim ben cünki ilk bahsettiğin arızalar tamamen mekanik birde öğrenebilirsen şanzıman tipini öğrenebilirmisin acaba ..benim nacizane bildiğim kece conta yağ kaçakları için kullanılıyor mekanik arızalarda nasıldır ne şekildir çözemedim

ustaya hala gidemedinmi acaba gidemiyosan telefonunu verde arayıp soralım cünki bugün bir usta ile arac binicisi tartışdı adam muhtemelen bu yazıyı okumuş ustaya yahu 2 kece ile düzelecek dünyanın parasını istiyosunuz dedi ....şimdi yazı yazılıyor daha sonra okuyan biriside bunun üzerinden ah kam kesiyor ve insanlar arasında husumet oluyor bir zahmet bunu acıklığa kavuşturalımki herkes kece ile şanzımanın saydığın tamirini yapabilsin yazdım gitti olmasın

ünal bey aradaki HOKUS POKUS olmasaydı arıza giderilmezdi sanırım ama demekki söyleyiş tarzı çooooook önemli hala cevap gelmediğine göre

yasakşehir07 arkadaşım ( isim olmadığından mecburen öyle yazdım ) şimdi internet ortamında enteresan bişe var bişe duyan bişeyi farklı anlatan arkadaşlar yüzünden insanlar töhmet altında kalıyor sebebide birisi bişe yazıyor kayboluyor bu yazıyıda okuyan insanlar hee demekki böyleymiş bak görüyomusun neler oluyor gibi anlatımlar oluyor veya b,r usta bişeyi kısadan anlatıyor duyan biriside sanki öyle olurmuş gibi kısa anlatınca gene insanların kafası karışıyor ama gercek şuki bilinçsiz anlatımlardan dolayı hem bilgi kirliliği hemde gereksiz kırgınlıklar oluyor burdada böyle bir konu olduğudan ısrarla üzerinde duruyorum bakalım ne zaman bir cevap gelecek ...yazmak için yazan arkadaşlar var ve bu sebeptende sorun yaşayan insanlar var

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR