Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SelimSeker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,990

SelimSeker

Ana Kamp
Yer
Famagusta
Merhaba;

Antalya'da şuan bir samurai toplatıyorum, aracı kendim toplatmak için ucuz aldım ve masraf istiyor.. Suzuki parçalarını en uygun yollardan nasıl temin edebilirim ? Direksiyon kutusunun değişmesi lazım ve arazi şanzumanın da bazı parçaları eksik.. Onun dışında Antalya'da Suzuki'yi yükseltme işini en iyi kim yapar ?

Çok teşekkür ederim.

Etiketler
Ynt: Samurai Toplatıyorum Önerileriniz Çok Önemli

Antalya'da suzuki kullanan yok mu :smiley: Özellikle yükseltme işleminde çok yardıma ihtiyacım var.. Kimse anlamıyor mu bu forumda ?

site üyemiz ahmet07 ile görüşün akdeniz sanayi sitesinde yeri yanlış hatırlamıyosam 5008 sokakda idi

Ona bıranda için mesaj atmıştım ama bilmiyordum bu işleride yaptığını. en kısa zamanda gideceğim yanına :smiley:

Çok teşekkürler :smiley:

Samurailer makaslı zannedersem , yükseltme için makaslara kavis verdirmek yeterli olur...

Abi bende 96 model samurai var makasları eğim vermene gerek yok makasların bağlı olduğu yerde yaklaşık 10-15 cm yükseltebilmen için 2ci makas bağlantı yeri var ben yükselttirdim sağa sola dönerken biraz yatıo ama olsun çok güzel ! :D

[quote ;D alakalı hertürlü konuda snsuz destek alabilirsiniz kendisinden 5008 sokak kromodi ahmet demir

Antalya'da pek çok çıkma parçasını bulabilirsiniz Samurai'nin.

Samurai ile oldukça ilgili bir arkadaşım araç için Antalya'da üç tip branda üretildiğinden bahsetmişti.

Hatırladığım kadarıyla Sahibinden.com'da ilan veren bir çıkmacı vardı.

Bakım parçaları konusunda İstanbul'da bir yer önerebilirim Aksaray'da.

ahmet07 sadece o işlerle uğraşmıyor.deyim yerindeyse ahmet usta aracı yeniden yaratıyor.

akdeniz sanayi sitesi şampiyon suzuki ünal beylede görüşmenizi tavsiye ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR