SAMURAİ için LPG uygulaması nasıl ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,618

freegraf

uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta
Yer
istanbul
Selamlar Sn. samurai ve de samuraiyi bilen arkadaşlar.98 model tek nokta enjksion yada 92 model düz, karburatör lü samurai ye LPG ya bunun muadili bir takım taklavatı nasıl ve ne şekilde uygularız.Kac yere sordum.koltuğu iptal et diye çok zekice bir çözüm önerdiler.Bu konuda bilgisi olan bir ehil adam lazım bana.Yoksa laf ola cevap vermeyiniz.Şimdiden ilgilenen herkese teşekürler ediyorum.

Etiketler
Ynt: SAMURAİ için LPG uygulaması nasıl ?

anlaşılan ıssız adaya geldim.Hayrlı günler ahaliii

epey zaman oldu,hiç mi bu konuya yakından uzaktan bakan yok mu.yoksa olursada ...

Ramazan insanları yoruyor galiba...
Bekleyelim bakalım.
Ancak koltuk iptali ile o işin yapılması vahim bir olay olur. ???
Malum Mehmet bey taktım bir kere bi samurai alacağım . belki sizdeki gibi gazsız olursa bana da lazım bu uygulama.
Cevabını bulursak fotograflayarak paylaşırız umarım...

Selamlar sn.murat bey ben cumartesi bostancı sanayi ye uğradım.2 yerle görüştüm ama kafama yatan bir çözüm bulamadım.Gecenlerde arkadaşın biri lpg ye geçince epey rahatladım.dedi.Bana da gerekli malumunuz şu elimde 2 tane suzuki samurai var 2 side gercekten çok orjinal,Tam 4 sene sabır ve inat ile bekledim bu kez 2 tane bulunca ikisinide ,o birikmiş istekle aldım.Maddi olarak sıkıştım ama delilik oldu bi kere.92 model olan karburatörlü,98 olan ise tek nokta enjeksionlu ,92 model de sıkıntı yok 450 liraya x 10 taksit çözülüyor.ama diğeri tek nokta olunca haliyle ustalar ve usta olmayanlar kafamı bulandırıyorlar.Bende haliyle neler oluyor değip ..Akil bir usta bulurum inşaallah.Bu gün de kartal daki bi yere vaktim olursa bakacağım.biraz uzattım ama vaziyet böyle selamlar ve iyi paylaşımlar.

sevgili abicim bende 92model karbüretörtü samurai var ve lpg sini kendim taktım işi gereyi arka koltuğn arkasına 32lt lik ince tip oluyo kendi aracımın fotolarını ceker koyarım benım aracım şehir icin de 200 kuruş yakarken uzun yolda 150 v125 kuruşa kadar düsebiliyo ve ben cok memnum temsili resimlerimi http://www.facebook.com/#!/kurtulus.topuz2 dab bakabilir siniz

Her iki aracında kendi sınıfına göre birinin diğerine göre ayrıcalığı var tabiiki. Mehmet kardeşim canın hangisini isterse onun üzerine çalışmalarını yoğunlaştırabilirsin. Usta arkadaşlarımımız veya arkadaşlarımız senin dert edindiğin sorularını cevabını genellikle ayak üstü ve gelişigüzel çözüm önerileri ile cevaplandırılmaktadır. Herkesi dinleyip önerileri derleyip işi nihayetlendirmek sizin işinz olacak. Acizane benim önerim: ''İşi yapan değil işi yaptıran usta olmalıdır'' ''Siz ne istediğinizi bilmiyorsanız başkalarının size verdiği kadarı ile memnun olmak zorundasınız'' selamlar
Ayrıca 92 üzerinde karar kılacaksınız gibime geliyor bana. ;) 413'ü de sat bana :D
sizin iyi bir pazar araştırmacısı olduğunuza inanıyorum. özelden bana canlı öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var

veteriner' Alıntı:
Allah kolaylık versin Mehmet Bey, bence en güzel ve kestirme çözüm benzinde devam ;D.

Abdullah mehmed kardeşimin ocağına incir ağacı diktirecen heral dünyanın en pahalı benzininin satıldığı canım türkiyemde verdiğin tavsiyeye bak

Selamunaleyküm ahali,ya beyler her arkadaşa cevap yazdım bitirdim.yolla dedim .ha bu sanal oluşum .arıza dedi vs dedi cevabı size yollayamadım.çok kızdım.zaten yazarken sabırsızlanıyorum.iyi paylaşımlar.Murat bey özelden tel.no yu yolla konuşalım.hocam bu yazı işi beni aşıyor.hele bugün ,daha çok.Sn Abdullah kardeş dediğin doğru.ama arpayı samuraiye yedirince ben açıkta kalacam gibi.sanki gidişat ta öyle görünüyor.Kurtuluş bey dediğin fotoğraflara baktım,sağol .her kese iyi paylaşımlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri