Samurai Hard Top

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan okii Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,316

okii

Ana Kamp
Yer
Bursa
1992 Model suzuki samurai ye hard top arıyorum yardımcı olursanız sevinirim..[attachment=1]

big_7813631_1009834_c35c885.jpg

Etiketler

Ynt: Samurai Hard Top

Buna bir çare bulmam lazım yoksa aracımı satacağım. Kapalı yerim yok tente ile durmuyor kurcalıyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım.. :(

eksperoto' Alıntı:
iyi bir fiberci bulman lazımkalıp çıkarıp dökücek ama sanırım biraz maliyetli oluyormuş

serkan gir işte bu işe yaw döktür döktür sat mis ;D ;D ;D
bende kapalı arıyorum aramam bari ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Evet,Bursa da herşeyi ile hazır vaziyette döken fiberciler var..istenen ücret 1500 ytl.uygunmu sizce..?

http://www.cartops.com/samurai/index.html
selam mehmet bey mesajınızı su an gordum yukarda yazmıs oldugum sıtenın sıze yardımcı olacagına ınanıyorum fiyat bıra yuksek gelebılır fakat harıka samuraı hard top yapıyorlar bır bakıp ınceleyın bence kolay gelsın kursat yuce

Arkadaşlar. En geç 1-2 ay içerisinde Samurai hardtop üretimine başlamış olacağım. Yağmurlar başlamadan tamamlanacaktır içiniz rahat olsun...

selam arkadaşlar ben suzuki samurai hard-top imalatı yapmaktayım..arzu ederseniz internet sayfamdan resimleri inceleyebilir,iletişim numaralarımızdan da bizimle irtibata geçebilirsiniz...

www.gortasfiber.com

suzuki%20ak12.jpg

siwangorkem' Alıntı:
selam arkadaşlar ben suzuki samurai hard-top imalatı yapmaktayım..arzu ederseniz internet sayfamdan resimleri inceleyebilir,iletişim numaralarımızdan da bizimle irtibata geçebilirsiniz...

www.gortasfiber.com

samurayı hartop fiyat bilgisi gire bilirmisiniz kaca mal oluyor istenildiginde hemen temin edile bili yormu

reis28' Alıntı:
Suzuki samurai hartop fiyat bilgisi gire bilirmisiniz kaca mal oluyor istenildiginde hemen temin edile bili yormu

Hard-Top Fiyatı : 2.100,00 TL + K.D.V. (Bu Fiyata Şöför Üstü kapamada dahildir.)

SUZUKI SAMURAI HARDTOP TEKNİK ÖZELLİKLERİ :

● TİTREŞİM VE KÖTÜ YOL ŞARTLARINA DAYANIKLI OLARAK TASARLANMIŞTIR...

● BASINÇLI AMORTİSÖRLER SAYESİNDE KABİN KAPAĞI AÇILDIKTAN SONRA KENDİ KENDİNE KAPANMASINI ÖNLER...

● KABİN VE FULLBOXLARIMIZ MODERN TEKNOLOJİ İLE ÜRETİLMEKTEDİR...

● ÜRÜNLERİMİZ PORTATİF VE MANDALLI OLUP MONTAJI KOLAYDIR...

● ÜRÜNLERİMİZ ARAÇLARINIZ GÖVDE RENGİNDE OLUP ORİJİNAL BOYA KODU İLE BOYANMAKTADIR...

● KABİNLERİMİZİN TAVAN KISMI HALIFLEX İLE DÖŞENMİŞTİR...

● ÜRÜNLERİMİZİN TAMAMINDA 3. STOP LAMBASI STANDART OLUP,TÜM ELEKTRİK TESİSATI HAZIR KONUMDADIR...

ÜRÜN SEVKİYATI ;

Nakliye bedeli müşteriye ait olmak üzere, anlaşmalı olduğumuz ambar veya kargo ile yapılmaktadır.

ÜRÜN SEVKİYAT SÜRESİ ;

SİPARİŞ TARİHİNDEN İTİBAREN 8.GÜN KARGOYA VERİRLİR.kARGO sÜRESİ 3 İŞ GÜNÜDÜR.

2100tl citti bir fiyat aracların 5000tl ile 10000 tl arası fiyatlarda oldugunu düşünürsek cogu kişiye fiyat yüksek gelecektir bunların daha eko modeli yokmu ürününüz için diyecek sözüm yok muhakkak kalitesiyle fiyatını hak edi yordur ama malum piyasa şartları arac yirmi otuz milyarlık bir arac için insanın gözüne gelmez bu rakam sadece şöför üstü kapatma ayrı olarak satılıyormu rakamı nedir

evet aracın fiyatını düşünür olursak çok haklısınız ... tabi bu fiyata şöför üstüde 2.100 e dahil.. şimdi şöyle bişeyde var sonuçta arabanın büyüklüğünün yarısı kadar bi kapama yapıldığını düşünürsek ve uyguladığımız işçilik ve malzemeyide düşünürsek fiyatı hakettiğini düşünürsünüz.kabinlerimiz gerçektende çok kaliteli işçilik olarak mesela içi tamamiyle halıflex döşenmiştir sanki o araç açık değilde orjinal kapalı kasaymış gibi gösteriyor..iç aydınlatmasına kadar,tavan spoiler a kadar düşünülmüştür..takdir tabikide sizin ... ilginiz için teşekkür ederim tekrardan iyi forumlar dilerim...

Arkadaşlar Suzuki samuraileriniz için hardtop hazırdır. Bilgi ve resimler linktedir...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43058.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri