ccez
Ana Kamp
slm arkadaşlar http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3500061 aynı araç sahibinden dede vardı şimdi bulamadım ilanı araç adamın anlatmasıyla alakası yok arkadaşlar arazi şanzımanı arızalı vitesler geçmiyo aracın ön şaftı 2 yıl önce sökülmüş 2 yıldan beri kullanılmayan poryo kilitlerini buyuk zorlukla ben kitledim ama nafile çalişmiyor aracın ön göğüs sütünü salmış bitter cukulata gibi güneş yanıgından aracın buyük ihtimal termostat sorunu var motor bir türlü ısınmadı yani kaliliferide arızalı vede şanzıman sesinden araçta durulmuyor 4. vites hariç.. adamın yalanlarına gelelim lastiklerin tanesini 600 tl ye aldığını söyledi baktım teki 150 tl direksiyon özel spor direksiyon 500 euro dedi baktım 150 tl lik ortasında typer yazan çakma bi direksiyon aracı 27milyara aldım 7 sene önce dedi imkanı yok adam telde sizi konuşturmuyo sıfır hata sıfır hata dememkten başka bişey demiyo bunlar benim bulduklarım sanayiye gidelim dediimm gidemedik bi türlü 50 tane yalan dolan ayrıca motoru saç kurutma makinası gibi ufluyor anlıycanız bu aractan uzak durun adamada sorun sertaç die bi arkadaş gelmiş balıkesirden almamış aracı neden die bakalım ne cvp vericek saygılar arkadaşlarr....