Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alemdar54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,384

alemdar54

Yeni Üye
samurai,410 mu,413 mu tutulan hangisi iyisi acaba bana yardımcı olursanız sevinirimm (mesaj atarsanız ii olur)

Etiketler
Ynt: Samurai 410 413 İçin Düsünceleriniz?

samu dan anlayan kişi az sayıda dır ben biraz yardımcı olayım ''410 413 '' bunların anlamı biri 1000 cc ,,digeri 1300 cc motor anlamına gelir .
bildigim kadarı ile cok ceşiti var acık - kapalı kasa ,,enjektörlü - karbiratörlü ,,makaslı - helezonlu ,,japon - ispanyol üretimi,,düz- hidrolik direksiyonlu ,,vs tenteli olanlar hart topla kapalı hale de gelebiliyor .

genelde güney bölgelerde rentacar a düşmüş araclardır satılıklar alırken temizini bulmak oldukca zordur . :smiley:

temel olarak aralarındaki fark sj410 1000cc 4 vites sj413 1300cc 5 vites olması ben alırken yaptığım araştırmalrda 1300cc olan sj413 ün daha iyi olduğunu anladım bence sj413 zaten aralarında pek fiyat farkı yok ve vergiside aynı yakıtıda ayınıdır hatta benim şahsi fikrim sj413 ler daha az yakıyordur

Bende şunu ilave edeyim ,en kolay devrilen 4x4 lerden birtanesi de samurai lerdir.rent ten çıkmış olanını çok zor bulabileceğiniz gibi devrilmemiş olanını da zor bulursunuz.

1300 motor olsun.. ama arazide büyük lastiklerle gücü herşeye yetecekmi??

Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim...

boxeralfa' Alıntı:
1300 motor olsun.. ama arazide büyük lastiklerle gücü herşeye yetecekmi??

Tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Daha tecrübeli arkadaşlar kesin olarak cevaplayacaklardır ancak. Bir sj413 ün arazi şanzumanını sj 410 ile değiştirince 33 lastiğe kada sorunsuz çevirebildiği söyleniyor...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR