yorgunhunter
Kamp I
Cumartesi öğlen gibi Salda Gölünde lacağız. Bir gece kamp yapıp akşama eve dönmemiz gereiyor. Gezenbilir Ailesinden katılabilecek tüm dostları kucaklamaya hazırız...
Valla iyi yorumlar da var kötüler de. Gitmeden öğrenmenin yolu yok. Eğitimde de öyledir: En iyisi görerek öğrenmedir. Kampçılıkta da biraz bu ruh olmalı. Ben de hiç gitmedim. Atlayıp gideceğiz eşimle. Tabi ki izlenimlerimizi paylaşacağız. Hayırlısı artık..Yorumlarınızı bekliyorum çok beyendiğim fakat gitmediğim bir yer gidenlerde şikayetçiydi şimdi değişmiştir belki
okcu78 nicli üyemizin günlüklerini okursanız biraz bilgi sahibi olabilirsiniz.Merhaba
Bende haftasonu esim ve cocuklarla kamp plani yapiyordum. Salda golu iyi bir alternatif olabilir.
Aksam biraz detayli arastiricam. Ancak gidecek veya giden arkadaslardan oneriler alirsak super olur.
Bu arada aksam karar verirsem bir organize olup gitmekte fayda olabilir.
Öncelikle söyleyeyimWC ler temiz ve bakımlı. Tabi kaldığımız Doğanbaba plajı için söylüyorum. Yine önceki yazılarda anlattığım gibi Pideci Sami Bey in işletmesine yakın bir yere kamp kurarsanız güvenlik endişeniz hiç olmaz. Üstelik ücretsiz çeşme ve wc ye de yakın olursunuz. Sami Bey kampçıların güvenliği konusunda titiz. Zamanında kendi köyümün gençlerine silah çekmişliğim bile vardır demişti.Merhaba, bende tek başıma bu hafta sonu geçmeyi planlıyorum. Ama bazı arkadaşlarım gözümü korkuttu. tek başına gitme sorun yaşayabilirsin diye. en son giden sizleri buldum. Ortam nasıldı acaba? Gerçi artık kamp sezonu kafa dengi insanlar vardır kalabalıktır diye umuyorum ama yine de etrafın kadınlara bakışı ve WC'lerin temizliği benim için önemli olan konular.