Sakarya-Taraklı Karagöl Yaylası (31 Ocak - 1 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutc54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,275
Ynt: Sakarya-Taraklı Karagöl Yaylası (31 Ocak - 1 Şubat 2011)

İyi macera olmuş paylaşım için teşkkürler..:smiley:

Etiketler

dundaralp' Alıntı:
O zaman bi dahakine sultanpınarda buluşalım :D biz akyazıdan çıakrız siz taraklıdan :=)

Eğer güzel bir aktivite olursa herzaman. Planlar arasında Sultanpınarı da var. Ama önce Dokurcun-Sülüklügöl... Oradan geçerek ya gene Karagöl ya da Göynük....

NACİ ARKADAŞIMIZIN MOTOCROSS TUTKUNU BİR MACARA SEVER OLDUĞUNU BİLMEYEN YOKTUR.ÜMİT KARDEŞİM SEN GALİBA BENİ BİLMİYORSUN AMA SANA DA HAK VERİYORUM NEDEN Mİ? ARA SIRA BÖYLE YAYLALARA ÇIKARSAN NERDEN HABERİN OLSUN TABİ SEN BİR DAHA UYMA BU NACİ KARDEŞİMİZE ADAM EVDEN DOĞAYA ÇIKDIMI BEŞ GÜN DOĞAYLA BAŞBAŞA KALIYOR ONDAN NE İLETİŞİM NE TEKNOLOJİ VAR BU GENİŞ İNSAN ;D ;D ;D ;D

EYER MACERA AAMAK İSTEYENLER ÜMİT ARKADAŞIM SEN HARİÇ ;D ;D ;D ;D NACİ KARDEŞİMİZİ BULSUNLAR ONUNLA HER DAKİKAKA HER SAAT MACERA DOLU YAŞANTI, ADAM TAMATİPİK DOĞA ADAMI

Heyecanlı bir macera olmuş.
Dikkat etmek lazım.
:smiley:

Tek araç ve eksik malzeme ile araziye çıkmanın yanlış bir şey olduğunu bizzat tecrübe ederek yaşadım.Size geçmiş olsun diyorum.Şanslısınız ki köy yakınmış....

Bu arada manzara da nefis ;)

serkan şen' Alıntı:
Tek araç ve eksik malzeme ile araziye çıkmanın yanlış bir şey olduğunu bizzat tecrübe ederek yaşadım.Size geçmiş olsun diyorum.Şanslısınız ki köy yakınmış....

Bu arada manzara da nefis ;)

Yanlış olduğu konusuna hiç lafım yok. Ama biz yola çıkarken zaten büyük ihtimal batarız diye gittiğimizden beklenmedik birşey değildi. Gecenin bir yarısı yoksa ne işimiz var :smiley: Manzara evet süperdir. Biraz zorlu olur ama Karapürçek veya Akyazıdan Taraklı Karagöle süper bir yolculuk olur. Aslında tam da vakti ::smiley: Ben bunu da bir düşüneyim...

umutc54' Alıntı:
Yanlış olduğu konusuna hiç lafım yok. Ama biz yola çıkarken zaten büyük ihtimal batarız diye gittiğimizden beklenmedik birşey değildi. Gecenin bir yarısı yoksa ne işimiz var :smiley: Manzara evet süperdir. Biraz zorlu olur ama Karapürçek veya Akyazıdan Taraklı Karagöle süper bir yolculuk olur. Aslında tam da vakti ::smiley: Ben bunu da bir düşüneyim...

Akyazı Kuzuluk Acelle Yaylasından Başlayarak Taraklı'ya kadar oradan da Geyve ve Pamukova gezisi yapmıştım.Harikaydı.... :smiley:

umutc54;
Yeni maceralarınızı bekliyoruz...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri