serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 Mar 2013 #10,401 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 28 Mar 2013 #10,402 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler..bol kazançlar....işlerinizde başarılar.. güzel güzel yagmur yagıyor.....hafta sonu her yer çamurr... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler..bol kazançlar....işlerinizde başarılar.. güzel güzel yagmur yagıyor.....hafta sonu her yer çamurr... ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 28 Mar 2013 #10,403 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar , işlerinizde başarılar... Yağmur güzel ama Ankara'nın bağları büklüm büklüm yolları ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar , işlerinizde başarılar... Yağmur güzel ama Ankara'nın bağları büklüm büklüm yolları ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Mar 2013 #10,404 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Rahmet buralarda da güzel bir şekilde yağıyor
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Rahmet buralarda da güzel bir şekilde yağıyor
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 29 Mar 2013 #10,405 Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı cumalar,hayırlı işler....bol kazançlar... Güzel güneşli bir güne başladık..
Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı cumalar,hayırlı işler....bol kazançlar... Güzel güneşli bir güne başladık..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 29 Mar 2013 #10,406 Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 29 Mar 2013 #10,407 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam dostlar nasılsınız fol yok yumurta yok derler ya bende para yok imkan yok ama bu suralar kafama takılan iki araç var 1- mıtsubıshı magnum bu modeli
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam dostlar nasılsınız fol yok yumurta yok derler ya bende para yok imkan yok ama bu suralar kafama takılan iki araç var 1- mıtsubıshı magnum bu modeli
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 29 Mar 2013 #10,408 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 2- Nissan Skystar veya Contry
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 29 Mar 2013 #10,409 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan inşallah gönlünden geçeni alırsın... Bana sorarsan Nissan skystar.. Nedenmi ? bilirsin belki de.. Ahmet ÜNLÜ arkadaşımız Nissanla harika yarışlar çıkartıyordu..En iyisi ona ve Zekiye sorsan daha iyi cevap alırsın..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan inşallah gönlünden geçeni alırsın... Bana sorarsan Nissan skystar.. Nedenmi ? bilirsin belki de.. Ahmet ÜNLÜ arkadaşımız Nissanla harika yarışlar çıkartıyordu..En iyisi ona ve Zekiye sorsan daha iyi cevap alırsın..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 29 Mar 2013 #10,410 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Sinan inşallah gönlünden geçeni alırsın... Bana sorarsan Nissan skystar.. Nedenmi ? bilirsin belki de.. Ahmet ÜNLÜ arkadaşımız Nissanla harika yarışlar çıkartıyordu..En iyisi ona ve Zekiye sorsan daha iyi cevap alırsın.. Genişletmek için tıkla ... İsmail ağbi benim de gönlümde o var bakalım şafak daha karanlık ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Sinan inşallah gönlünden geçeni alırsın... Bana sorarsan Nissan skystar.. Nedenmi ? bilirsin belki de.. Ahmet ÜNLÜ arkadaşımız Nissanla harika yarışlar çıkartıyordu..En iyisi ona ve Zekiye sorsan daha iyi cevap alırsın.. Genişletmek için tıkla ... İsmail ağbi benim de gönlümde o var bakalım şafak daha karanlık ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Nis 2013 #10,411 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..hayırlı sabahlar hayırlı haftalar..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 1 Nis 2013 #10,412 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler biraz geç oldu ama nedense ben sorun yaşıyorum siteye girmekte
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler biraz geç oldu ama nedense ben sorun yaşıyorum siteye girmekte
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 2 Nis 2013 #10,413 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... hayırlı işler....bol kazançlar.... güzel güneşli bir günden herkese merhaba...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... hayırlı işler....bol kazançlar.... güzel güneşli bir günden herkese merhaba...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 2 Nis 2013 #10,414 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 2 Nis 2013 #10,415 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese merhaba, kah siteden kah benden kaynaklanan sorunlar nedeniyle topici biraz aksattık geliba... Umarım herkes iyidir. Beni sorarsanız ben iyiyim ;D Büyüklerin ellerinde küçüklerin gözlerinden öperim. ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese merhaba, kah siteden kah benden kaynaklanan sorunlar nedeniyle topici biraz aksattık geliba... Umarım herkes iyidir. Beni sorarsanız ben iyiyim ;D Büyüklerin ellerinde küçüklerin gözlerinden öperim. ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 2 Nis 2013 #10,416 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese merhaba, kah siteden kah benden kaynaklanan sorunlar nedeniyle topici biraz aksattık geliba... Umarım herkes iyidir. Beni sorarsanız ben iyiyim ;D Büyüklerin ellerinde küçüklerin gözlerinden öperim. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... , İnanmıyorum sana bir büyüğün yan binada çay içmeye bile gitmiyorsun yaşlı adamı kendi haline terk etmişsin ..... ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Herkese merhaba, kah siteden kah benden kaynaklanan sorunlar nedeniyle topici biraz aksattık geliba... Umarım herkes iyidir. Beni sorarsanız ben iyiyim ;D Büyüklerin ellerinde küçüklerin gözlerinden öperim. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... , İnanmıyorum sana bir büyüğün yan binada çay içmeye bile gitmiyorsun yaşlı adamı kendi haline terk etmişsin ..... ;D