serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 24 Ocak 2013 #10,209 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar...
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 24 Ocak 2013 #10,210 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 25 Ocak 2013 #10,211 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... hayrılı cumalar..hayırlı işler..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 25 Ocak 2013 #10,212 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 26 Ocak 2013 #10,213 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Bİr Cumartesi mesaisinden herkese selamlar
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 26 Ocak 2013 #10,214 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın.. Sinan abi iyi çalışmalar..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 28 Ocak 2013 #10,215 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı haftalar.. Kar Edirneden girdi..burayada gelecek mi acaba ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı sabahlar..hayırlı haftalar.. Kar Edirneden girdi..burayada gelecek mi acaba ;D ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 28 Ocak 2013 #10,216 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler İsmail ağbi havanın soğukluğuna bakılırsa kar gelecek gibi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler İsmail ağbi havanın soğukluğuna bakılırsa kar gelecek gibi
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 28 Ocak 2013 #10,217 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Bencede Sinan.. yılın son karı bu olur gibi..iyi yagsa bari....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 29 Ocak 2013 #10,218 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günyadın Dostlar Hayırlı İşler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 29 Ocak 2013 #10,219 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Bir kaç gündür yoktum, Oğlum Okan erkekliğe ilk adımını attı, sünnet oldu. Biz de bir kaç gün fırsattan istifade izin yaptık, evde dinlendik.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Bir kaç gündür yoktum, Oğlum Okan erkekliğe ilk adımını attı, sünnet oldu. Biz de bir kaç gün fırsattan istifade izin yaptık, evde dinlendik.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Ocak 2013 #10,220 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı sabahlar,hayırlı işlerr........yagmur mu geliyor desem..kar mı... kendime 1 günlük izin vermiştim.. Serkan bey allah devamını da göstersin diyelim..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı sabahlar,hayırlı işlerr........yagmur mu geliyor desem..kar mı... kendime 1 günlük izin vermiştim.. Serkan bey allah devamını da göstersin diyelim..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 30 Ocak 2013 #10,221 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar, Hayırlı İşler İsmail ağbi anlatmazsan bilemeyiz anlatırsanda şu üzermizdeki ölü toprağını sayende atarız ;D ;D ;D Serkanım Allah damat olduğunu da götersin okanımın ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın dostlar, Hayırlı İşler İsmail ağbi anlatmazsan bilemeyiz anlatırsanda şu üzermizdeki ölü toprağını sayende atarız ;D ;D ;D Serkanım Allah damat olduğunu da götersin okanımın ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 30 Ocak 2013 #10,222 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı sabahlar,hayırlı işlerr........yagmur mu geliyor desem..kar mı... kendime 1 günlük izin vermiştim.. Serkan bey allah devamını da göstersin diyelim.. Genişletmek için tıkla ... sinan54' Alıntı: Günaydın dostlar, Hayırlı İşler İsmail ağbi anlatmazsan bilemeyiz anlatırsanda şu üzermizdeki ölü toprağını sayende atarız ;D ;D ;D Serkanım Allah damat olduğunu da götersin okanımın ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı sabahlar,hayırlı işlerr........yagmur mu geliyor desem..kar mı... kendime 1 günlük izin vermiştim.. Serkan bey allah devamını da göstersin diyelim.. Genişletmek için tıkla ... sinan54' Alıntı: Günaydın dostlar, Hayırlı İşler İsmail ağbi anlatmazsan bilemeyiz anlatırsanda şu üzermizdeki ölü toprağını sayende atarız ;D ;D ;D Serkanım Allah damat olduğunu da götersin okanımın ;D Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 30 Ocak 2013 #10,223 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail Abi araba konusunda son durum nedir?
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 30 Ocak 2013 #10,224 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi param az oldugu için (10-15 gibi9 begendigim araba pahalı oluyor ..yada o paraya araba hurda oluyor... ;D ;D ;D ;D bakalım..ne olucak benim halim ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi param az oldugu için (10-15 gibi9 begendigim araba pahalı oluyor ..yada o paraya araba hurda oluyor... ;D ;D ;D ;D bakalım..ne olucak benim halim ;D ;D ;D ;D