sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 5 Ara 2012 #10,097 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Artık kış geldi Allaha çok şükür dün kömür işini hallettim
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Artık kış geldi Allaha çok şükür dün kömür işini hallettim
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 Ara 2012 #10,098 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Sakaryada dogalgaz yok mu ?
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 6 Ara 2012 #10,099 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler..bol kazançlar.... yagmur gece boyu mükemmel yagdı...şimdi de aynı hızla yagıyor..toprak tam nemini aldı yani...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar... Hayırlı işler..bol kazançlar.... yagmur gece boyu mükemmel yagdı...şimdi de aynı hızla yagıyor..toprak tam nemini aldı yani...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 6 Ara 2012 #10,100 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar... İsmail Abi için gidiyor valla... Bitirme projesi ile uğraşmaktan birşey düşünemez oldum... ama az kaldı...Şu ocak ayıda bittimi tamamdır
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar... İsmail Abi için gidiyor valla... Bitirme projesi ile uğraşmaktan birşey düşünemez oldum... ama az kaldı...Şu ocak ayıda bittimi tamamdır
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 7 Ara 2012 #10,101 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın .. Sakaryanın güzel insanları.... Hayırlı işler..bol kazançlar....Hayırlı cumalar.. Haftanın bu son iş gününden herkese merhaba....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın .. Sakaryanın güzel insanları.... Hayırlı işler..bol kazançlar....Hayırlı cumalar.. Haftanın bu son iş gününden herkese merhaba....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 7 Ara 2012 #10,102 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 7 Ara 2012 #10,103 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Cumanız mübarek olsun...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Cumanız mübarek olsun...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 10 Ara 2012 #10,104 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Haftanın ilk günü yağışlı fakat şimdilik ılık... Farkındamısınız? Artık havadan sudan konuşur olduk...iyice daraldık, üç beş kişi kaldık... muhabbetimiz rutin, selamdan öteye geçmez oldu... Hiç mi hareket yok? vardır herhalde; olan da paylaşmıyor... Ben kendi adıma konuşayım; araziye gidemiyorum ama gideni de takip etmek istiyorum, çok mu şey istiyorum?... selamlar, saygılar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Haftanın ilk günü yağışlı fakat şimdilik ılık... Farkındamısınız? Artık havadan sudan konuşur olduk...iyice daraldık, üç beş kişi kaldık... muhabbetimiz rutin, selamdan öteye geçmez oldu... Hiç mi hareket yok? vardır herhalde; olan da paylaşmıyor... Ben kendi adıma konuşayım; araziye gidemiyorum ama gideni de takip etmek istiyorum, çok mu şey istiyorum?... selamlar, saygılar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 10 Ara 2012 #10,105 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı İşler Serkan bende aynı şeyi düşünüyorum nerde bu off roadcular
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı İşler Serkan bende aynı şeyi düşünüyorum nerde bu off roadcular
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 10 Ara 2012 #10,106 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar...hayırlı haftalar..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 11 Ara 2012 #10,107 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler..bol kazançlar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 11 Ara 2012 #10,108 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın hayırlı işler
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 11 Ara 2012 #10,109 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Yakında olanlar; çaya beklerim... görüşemk üzere...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Yakında olanlar; çaya beklerim... görüşemk üzere...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Ara 2012 #10,110 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı sabahlar..Hayırlı işler..bol kazanlar.. site dün gün boyu sıkıntılı idi..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.... Hayırlı sabahlar..Hayırlı işler..bol kazanlar.. site dün gün boyu sıkıntılı idi..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Ara 2012 #10,111 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selamlar, saygılar... sitedeki sıkıntı giderilmiş çok şükür...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Ara 2012 #10,112 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Donuyoruz.... Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Hendek sabah 7:00 da -5 dereceydi...Adapazarı biraz daha iyi sabah 8:00 -1
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Donuyoruz.... Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Hendek sabah 7:00 da -5 dereceydi...Adapazarı biraz daha iyi sabah 8:00 -1