serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 8 Kas 2012 #10,033 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Soğuk kış günlerine alıştırma yapmaya başladık ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Soğuk kış günlerine alıştırma yapmaya başladık ;D
F fatih81_81 Zirve Mesajlar 1,164 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 8 Kas 2012 #10,034 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın yukarılara karmı yağıyor ne ;D hava sogudu iyice. offroad modundayım
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın yukarılara karmı yağıyor ne ;D hava sogudu iyice. offroad modundayım
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Kas 2012 #10,035 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı cumalar.......haftanın son gününden herkese merhaba...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı cumalar.......haftanın son gününden herkese merhaba...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Kas 2012 #10,036 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar ,işlerinizde başarılar... Bana yine Ankara yolu göründü yarın sabah Ankara
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar ,işlerinizde başarılar... Bana yine Ankara yolu göründü yarın sabah Ankara
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 9 Kas 2012 #10,037 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı yolculuk Serkan..bende...niye bu hafta sonu bir etkinlik yapmıyoruz diye yazacaktım..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı yolculuk Serkan..bende...niye bu hafta sonu bir etkinlik yapmıyoruz diye yazacaktım..
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 9 Kas 2012 #10,038 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 9 Kas 2012 #10,039 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hayırlı yolculuk Serkan..bende...niye bu hafta sonu bir etkinlik yapmıyoruz diye yazacaktım.. Genişletmek için tıkla ... Danışmanım belli oldu abi, Bitirme konusu belirlemek için Ankara'ya gideceğim ve her halde bir kaç ay devam edecek
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Hayırlı yolculuk Serkan..bende...niye bu hafta sonu bir etkinlik yapmıyoruz diye yazacaktım.. Genişletmek için tıkla ... Danışmanım belli oldu abi, Bitirme konusu belirlemek için Ankara'ya gideceğim ve her halde bir kaç ay devam edecek
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 12 Kas 2012 #10,040 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydın Arkadaşlar.... ;D ;D malum bugün ben dahil herkes geç kalmış topigimize.... herkese hayırlı işler..bol kazançlar...hayırlı haftalar...güzel pırıl pırıl bir gün var..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Tünaydın Arkadaşlar.... ;D ;D malum bugün ben dahil herkes geç kalmış topigimize.... herkese hayırlı işler..bol kazançlar...hayırlı haftalar...güzel pırıl pırıl bir gün var..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Kas 2012 #10,041 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Topic'te sorun vardı herhalde, ben sabah giremedim, şimdi açtı. Herkese hayırlı işler, hayırlı günler...buralar iyi yine, Ankara acayip soğuktu
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Topic'te sorun vardı herhalde, ben sabah giremedim, şimdi açtı. Herkese hayırlı işler, hayırlı günler...buralar iyi yine, Ankara acayip soğuktu
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 13 Kas 2012 #10,042 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler..bol kazançlar....yine pırıl pırıl bir hava..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.. Hayırlı işler..bol kazançlar....yine pırıl pırıl bir hava..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Kas 2012 #10,043 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Burada da sisten göz gözü görmüyor...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... Burada da sisten göz gözü görmüyor...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 13 Kas 2012 #10,044 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı İşler bende siteye çoğu girişimde sıkıntı yaşıyorum çözemedim bizden mi kaynaklanıyor sitedenmi diye
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Hayırlı İşler bende siteye çoğu girişimde sıkıntı yaşıyorum çözemedim bizden mi kaynaklanıyor sitedenmi diye
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 13 Kas 2012 #10,045 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bizden kaynaklı değil Sinan Abi...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 14 Kas 2012 #10,046 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın .. Sakaryanın güzel insanları.... Hayırlı işler..bol kazançlar....gününüz bereketli olsun..hava kapalı..sanki yagmur yagacak... Bu hafta sonu bir araziye çıkalım bakalım...buyrun.. ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın .. Sakaryanın güzel insanları.... Hayırlı işler..bol kazançlar....gününüz bereketli olsun..hava kapalı..sanki yagmur yagacak... Bu hafta sonu bir araziye çıkalım bakalım...buyrun.. ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Kas 2012 #10,047 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... İsmail Abi çok isterim ama pazar günü yabancı dil sınavına gireceğim... Benim için artık Mağduriyet sezonu başlamıştır
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar, işlerinizde başarılar... İsmail Abi çok isterim ama pazar günü yabancı dil sınavına gireceğim... Benim için artık Mağduriyet sezonu başlamıştır
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 14 Kas 2012 #10,048 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler