KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
günaydın harylı sabahlar ve işler.arkadaşlar.adapazarı tarafına ayırdığım geziyi dün maden deresinden tam serinleme niyetindeyken.geziyi yarıdan kesip ist.bula geldim.niyetim öyle değildi.en azından sakaryalı bir iki arkadaş ile selam kelam ,varsa vakit bir çay içmekti .ama olmadı gelmem icab etti aniden çıktım.yakın zaman da inşaallah olur.tekrar selamlar.
günaydın harylı sabahlar ve işler.arkadaşlar.adapazarı tarafına ayırdığım geziyi dün maden deresinden tam serinleme niyetindeyken.geziyi yarıdan kesip ist.bula geldim.niyetim öyle değildi.en azından sakaryalı bir iki arkadaş ile selam kelam ,varsa vakit bir çay içmekti .ama olmadı gelmem icab etti aniden çıktım.yakın zaman da inşaallah olur.tekrar selamlar.
İsmailcim mubarek yeme içme aylarının son haftası, artık bir ay vucudu dinlendirme zamanı bayramdan sonra off-road mevsimi de açılır yavaş yavaş görüşmek üzere...
aman dikkat!! çok önemli bir işimiz olmadıkca özellikle öğlen saaatinde dışarı çıkmayalım....
Sokak hayvanları için uygun yerlere su bırakalım....
Orman yangınları için bu havalar çok tehlikeli dikkatli olalım,olmayanları uyaralım....
Emniyet kemeri tamadan araba kullanmayalım....
Serinlemek için süs havuzlarına girenleri de uyaralım..allah korusun bir elektrik kaçağı mahveder(yeterince güvenlik kontrollerinin yapıldığına inanmıyorum)