serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 21 Tem 2011 #8,097 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Şimdi çalışma zamanı ;D ;D ;D Benim de içeride 84 iş günüm var...eh ona da sıra gelecek elbet ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Şimdi çalışma zamanı ;D ;D ;D Benim de içeride 84 iş günüm var...eh ona da sıra gelecek elbet ;D ;D
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Tem 2011 #8,098 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi zaten bir sıra gelse şöyle paralı bir zamanda offf ilaç olur ilaaaaç ;D ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi zaten bir sıra gelse şöyle paralı bir zamanda offf ilaç olur ilaaaaç ;D ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 21 Tem 2011 #8,099 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi işin yoksa gel çay içelim...,istersen soğuk limonata'da var
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi işin yoksa gel çay içelim...,istersen soğuk limonata'da var
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 21 Tem 2011 #8,100 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İkramlar yarın için geçerli mi? bu gün biraz benim için sıkıntı ?
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İkramlar yarın için geçerli mi? bu gün biraz benim için sıkıntı ?
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Tem 2011 #8,101 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı cumalar, Hayırlı hafta sonları....Bir haftayı daha yedik ömürden bakalım... Ramazandan önce bi etkinlik yok mu......................... ???
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..Hayırlı cumalar, Hayırlı hafta sonları....Bir haftayı daha yedik ömürden bakalım... Ramazandan önce bi etkinlik yok mu......................... ???
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Tem 2011 #8,102 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Dostlar Hayırlı İşler Hayırlı Cumalar
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Tem 2011 #8,103 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Abi malum cemiyetler ramazandan önce sıkıştı...nereye gideceğimizi şaşırdım valla.. Ben bu hafta sonu evde gibiyim....Ramazan da bir iftar ve sahur programına anca katılabilirim gibi....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Abi malum cemiyetler ramazandan önce sıkıştı...nereye gideceğimizi şaşırdım valla.. Ben bu hafta sonu evde gibiyim....Ramazan da bir iftar ve sahur programına anca katılabilirim gibi....
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Tem 2011 #8,104 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi çay ikramın bu gün için geçerli serkaaaaan ;D ;D ;D ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Tem 2011 #8,105 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: çay ikramın bu gün için geçerli serkaaaaan ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi buyur gel ! söylüyorum çayları ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinan54' Alıntı: çay ikramın bu gün için geçerli serkaaaaan ;D ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi buyur gel ! söylüyorum çayları ;D ;D
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 22 Tem 2011 #8,106 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın sakarya, Günaydın Karamürsel
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Tem 2011 #8,107 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 5-10dk sonra yanındayım ;D
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Tem 2011 #8,108 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sokrat gandiya' Alıntı: Günaydın sakarya, Günaydın Karamürsel Genişletmek için tıkla ... Günaydın Haldun Abi...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sokrat gandiya' Alıntı: Günaydın sakarya, Günaydın Karamürsel Genişletmek için tıkla ... Günaydın Haldun Abi...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 22 Tem 2011 #8,109 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın,hayırlı cumalar,hayırlı işler sakarya...
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 22 Tem 2011 #8,110 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Haldun abim,Günaydın Hamdi kardeşim..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 22 Tem 2011 #8,111 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi geldi çayımızı içtik hoş sohbet ettik.... Bu akşam dan itibaren 2 gün boyunca Serdivan Kırantepe'de Yamaç Paraşütü festivali var ilgilenenlerin bilgisine.... Önemli bir konuda sokak hayvanları ile ilgili... makum bu sıcak havalar da tüm canlılar bezmiş durumda ... onlar için bahçemize,sokağımıza bir kap su bırakalaım...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Abi geldi çayımızı içtik hoş sohbet ettik.... Bu akşam dan itibaren 2 gün boyunca Serdivan Kırantepe'de Yamaç Paraşütü festivali var ilgilenenlerin bilgisine.... Önemli bir konuda sokak hayvanları ile ilgili... makum bu sıcak havalar da tüm canlılar bezmiş durumda ... onlar için bahçemize,sokağımıza bir kap su bırakalaım...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 22 Tem 2011 #8,112 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Sinan Abi geldi çayımızı içtik hoş sohbet ettik.... Bu akşam dan itibaren 2 gün boyunca Serdivan Kırantepe'de Yamaç Paraşütü festivali var ilgilenenlerin bilgisine.... Önemli bir konuda sokak hayvanları ile ilgili... makum bu sıcak havalar da tüm canlılar bezmiş durumda ... onlar için bahçemize,sokağımıza bir kap su bırakalaım... Genişletmek için tıkla ... evet serkan dikkat edilmesi gereken bir konu babam yıllardan beri bahçeye koyduğu bir kap var bende bir tane ilave edecem.... tekrar teşekkürler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Sinan Abi geldi çayımızı içtik hoş sohbet ettik.... Bu akşam dan itibaren 2 gün boyunca Serdivan Kırantepe'de Yamaç Paraşütü festivali var ilgilenenlerin bilgisine.... Önemli bir konuda sokak hayvanları ile ilgili... makum bu sıcak havalar da tüm canlılar bezmiş durumda ... onlar için bahçemize,sokağımıza bir kap su bırakalaım... Genişletmek için tıkla ... evet serkan dikkat edilmesi gereken bir konu babam yıllardan beri bahçeye koyduğu bir kap var bende bir tane ilave edecem.... tekrar teşekkürler