P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 11 Tem 2011 #8,033 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Selam pelin geldim geldim işbaşı yaptım bile 15 günsonra bi kamplı gezi yapalım diyoruz gelirsin artık.. Genişletmek için tıkla ... kamp ve gezi dedin mi beni çağıracaksın tabiki. orda olucam.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: Selam pelin geldim geldim işbaşı yaptım bile 15 günsonra bi kamplı gezi yapalım diyoruz gelirsin artık.. Genişletmek için tıkla ... kamp ve gezi dedin mi beni çağıracaksın tabiki. orda olucam.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Tem 2011 #8,034 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı işler,hayırlı sabahlar..... Bu hafta sonu Hendek Selman Dede Mesire alanında şenlikler var.... Hamdi Abi Yiğenlerimize şimdiden başarılar.. Ben malesef hafta sonu orada olamayacağım,Cuma akşamından Ereğli'ye gitmem gerekiyor
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı işler,hayırlı sabahlar..... Bu hafta sonu Hendek Selman Dede Mesire alanında şenlikler var.... Hamdi Abi Yiğenlerimize şimdiden başarılar.. Ben malesef hafta sonu orada olamayacağım,Cuma akşamından Ereğli'ye gitmem gerekiyor
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 12 Tem 2011 #8,035 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Tem 2011 #8,036 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Peliss' Alıntı: günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın Pelin ;D Biz birazdan öğle paydosuna çıkacağız ;D ;D ;D tatide olmak böyle bir şey işte
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Peliss' Alıntı: günaydın Genişletmek için tıkla ... Günaydın Pelin ;D Biz birazdan öğle paydosuna çıkacağız ;D ;D ;D tatide olmak böyle bir şey işte
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 12 Tem 2011 #8,037 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Günaydın Pelin ;D Biz birazdan öğle paydosuna çıkacağız ;D ;D ;D tatide olmak böyle bir şey işte Genişletmek için tıkla ... ahahaha ;D evet tatilde olmak çok hoş birşey gerçekten =D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Günaydın Pelin ;D Biz birazdan öğle paydosuna çıkacağız ;D ;D ;D tatide olmak böyle bir şey işte Genişletmek için tıkla ... ahahaha ;D evet tatilde olmak çok hoş birşey gerçekten =D
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 12 Tem 2011 #8,038 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi İsmail abi hala kayıp yalnız..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 12 Tem 2011 #8,039 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: İsmail abi hala kayıp yalnız.. Genişletmek için tıkla ... o şimdi tatilde..... ;D ;D ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: İsmail abi hala kayıp yalnız.. Genişletmek için tıkla ... o şimdi tatilde..... ;D ;D ;D
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 12 Tem 2011 #8,040 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: o şimdi tatilde..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hahahaha )
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: o şimdi tatilde..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Hahahaha )
P Peliss Kamp II Mesajlar 359 Tepkime Puanı 1 13 Tem 2011 #8,041 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: o şimdi tatilde..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ehehe gezmelerde tozmalarda ikisi de =D haberlerini alıyorum hergün. hayat onlara güzel valla.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: o şimdi tatilde..... ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ehehe gezmelerde tozmalarda ikisi de =D haberlerini alıyorum hergün. hayat onlara güzel valla.
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 13 Tem 2011 #8,042 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Gezi mi nereye ne zaman sakın 24 üne denk gelmesin Genişletmek için tıkla ... üzgünüm kardeşim 23 ila24 tarihine program yapıyoruz.. işlerini ayarla busefer kamplı olacak..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Gezi mi nereye ne zaman sakın 24 üne denk gelmesin Genişletmek için tıkla ... üzgünüm kardeşim 23 ila24 tarihine program yapıyoruz.. işlerini ayarla busefer kamplı olacak..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 14 Tem 2011 #8,043 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Tatilde olanlara iyi eğlenceler....
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Tatilde olanlara iyi eğlenceler....
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 14 Tem 2011 #8,044 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: üzgünüm kardeşim 23 ila24 tarihine program yapıyoruz.. işlerini ayarla busefer kamplı olacak.. Genişletmek için tıkla ... 23 ünde belki gece kalır sabah dönerim ama zor ihtimal YAzları sevmemeye başladım kendime vakit ayıramıyorum..GÜnaydın bu arada Sakarya
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hakan5408' Alıntı: üzgünüm kardeşim 23 ila24 tarihine program yapıyoruz.. işlerini ayarla busefer kamplı olacak.. Genişletmek için tıkla ... 23 ünde belki gece kalır sabah dönerim ama zor ihtimal YAzları sevmemeye başladım kendime vakit ayıramıyorum..GÜnaydın bu arada Sakarya
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 15 Tem 2011 #8,045 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.Hayırlı sabahlar, Kandiliniz mubarek olsun. Maşallah düzenli olmasada sayfamız hergün açılmış.. ;D ;D Nassınız bakem
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar.Hayırlı sabahlar, Kandiliniz mubarek olsun. Maşallah düzenli olmasada sayfamız hergün açılmış.. ;D ;D Nassınız bakem
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 15 Tem 2011 #8,046 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başaılar..., İsmail Abi Hoş geldin.....topic'e hareket geldi......
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başaılar..., İsmail Abi Hoş geldin.....topic'e hareket geldi......
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 15 Tem 2011 #8,047 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hoşbulduk Serkancıgım... Nasıl geçti seyahat...şöyle güzel fotograflı ,anlatımlı bir topik bekleriz senden..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hoşbulduk Serkancıgım... Nasıl geçti seyahat...şöyle güzel fotograflı ,anlatımlı bir topik bekleriz senden..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 15 Tem 2011 #8,048 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kandiliniz mübarek olsun... Milletimizin başı sağ olsun,şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim.... :-[
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Kandiliniz mübarek olsun... Milletimizin başı sağ olsun,şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar dilerim.... :-[