cevdet54 Ana Kamp Mesajlar 25 Tepkime Puanı 0 Yer SAKARYA 1 Haz 2011 #7,793 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan bey yeni araç hayırlı olsun merakla bekliyoruz son halini.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan bey yeni araç hayırlı olsun merakla bekliyoruz son halini.
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 1 Haz 2011 #7,794 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi cevdet54' Alıntı: Sinan bey yeni araç hayırlı olsun merakla bekliyoruz son halini. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim üstadım. artık sakaryaya yakışan bir şey yapmaya çalışacağız.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi cevdet54' Alıntı: Sinan bey yeni araç hayırlı olsun merakla bekliyoruz son halini. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim üstadım. artık sakaryaya yakışan bir şey yapmaya çalışacağız.
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 1 Haz 2011 #7,795 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: sakarya ya yeni bir cj5 daha kazandırdık. artık cuma nasip olursa aracı teslim almaya gideceğim ve sonra modikasyon işlemleri başlayacak. artık nasip olursa kış sezanuna bu araç ile yanınızdayım. Genişletmek için tıkla ... aracınız hayırlı uğurlu olsun. sakaryalı olan bu cj üzerinde yapılacak bayağı bir iş görünüyor kolay gele şimdiden şöyle bir plaka var mı ???:, 54 cj 554
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: sakarya ya yeni bir cj5 daha kazandırdık. artık cuma nasip olursa aracı teslim almaya gideceğim ve sonra modikasyon işlemleri başlayacak. artık nasip olursa kış sezanuna bu araç ile yanınızdayım. Genişletmek için tıkla ... aracınız hayırlı uğurlu olsun. sakaryalı olan bu cj üzerinde yapılacak bayağı bir iş görünüyor kolay gele şimdiden şöyle bir plaka var mı ???:, 54 cj 554
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 Haz 2011 #7,796 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: sakarya ya yeni bir cj5 daha kazandırdık. artık cuma nasip olursa aracı teslim almaya gideceğim ve sonra modikasyon işlemleri başlayacak. artık nasip olursa kış sezanuna bu araç ile yanınızdayım. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun sinan. bende kısaltılmış cj8 peşindeyim. modifiye konusunda seni takip etmeliyim.ve bilgilerine baş vurabilirim.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: sakarya ya yeni bir cj5 daha kazandırdık. artık cuma nasip olursa aracı teslim almaya gideceğim ve sonra modikasyon işlemleri başlayacak. artık nasip olursa kış sezanuna bu araç ile yanınızdayım. Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun sinan. bende kısaltılmış cj8 peşindeyim. modifiye konusunda seni takip etmeliyim.ve bilgilerine baş vurabilirim.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 1 Haz 2011 #7,797 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sinan Hayırlı olsun.Modifiye işlerini ilgiyle takip edeceğim.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 1 Haz 2011 #7,798 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı olsun Sinan.. gönlüne göre modifiye edersin inşallah..ilgiyle izleyecegiz.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı olsun Sinan.. gönlüne göre modifiye edersin inşallah..ilgiyle izleyecegiz.
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 1 Haz 2011 #7,799 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkür ederim. arkadaşlar... araç ile ilgili uzun ve maşekatli bir sürece gireceğim. siz büyüklerimden araç ile iligli bilgiler alacağım. kısacası aracı beraber yaşatacağız.)))) saygılar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi teşekkür ederim. arkadaşlar... araç ile ilgili uzun ve maşekatli bir sürece gireceğim. siz büyüklerimden araç ile iligli bilgiler alacağım. kısacası aracı beraber yaşatacağız.)))) saygılar...
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 1 Haz 2011 #7,800 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi cj farkı http://www.youtube.com/watch?v=YjDHne15RVw&feature=player_embedded#at=43 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64351.0
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi cj farkı http://www.youtube.com/watch?v=YjDHne15RVw&feature=player_embedded#at=43 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64351.0
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 2 Haz 2011 #7,801 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Arkadaşlar..
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 2 Haz 2011 #7,802 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar...
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 2 Haz 2011 #7,803 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın arkadaşlar hayırlı işler ve bol kazançlar dileğiyle..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 2 Haz 2011 #7,804 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı günler,Hayırlı kandiller sakaryamın güzel insanları. herşey gönlünüzce olsun...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı günler,Hayırlı kandiller sakaryamın güzel insanları. herşey gönlünüzce olsun...
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 2 Haz 2011 #7,805 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi murat bilici arkadaşımızın göndermiş olduğu kırmızı araç. işte benim tarzım bu, büyük bir ihtimal de bu şekilde yapacağım aracı.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi murat bilici arkadaşımızın göndermiş olduğu kırmızı araç. işte benim tarzım bu, büyük bir ihtimal de bu şekilde yapacağım aracı.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 2 Haz 2011 #7,806 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hafta sonu cumartesi kamp atmak istiyoruz.. gelmek isteyen varsa haberleşelim..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hafta sonu cumartesi kamp atmak istiyoruz.. gelmek isteyen varsa haberleşelim..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 2 Haz 2011 #7,807 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: murat bilici arkadaşımızın göndermiş olduğu kırmızı araç. işte benim tarzım bu, büyük bir ihtimal de bu şekilde yapacağım aracı. Genişletmek için tıkla ... yanılmıyorsam 455 hp onun motoru.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sinanuzun54' Alıntı: murat bilici arkadaşımızın göndermiş olduğu kırmızı araç. işte benim tarzım bu, büyük bir ihtimal de bu şekilde yapacağım aracı. Genişletmek için tıkla ... yanılmıyorsam 455 hp onun motoru.
sinanuzun54 1962 MODEL M38-A1 Mesajlar 337 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 2 Haz 2011 #7,808 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet hamdi abi. cj7 motoru ben böyle bir motor buldum fiyatına 13.000-tl dediler. ama fiyatından dolayı almayı dşünmüyorum sonuçta ismail abinin dediği gibi 30-40 yapan arac için gerek yok.)) ferrari ile dağda yarış yapmayacağız ya...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet hamdi abi. cj7 motoru ben böyle bir motor buldum fiyatına 13.000-tl dediler. ama fiyatından dolayı almayı dşünmüyorum sonuçta ismail abinin dediği gibi 30-40 yapan arac için gerek yok.)) ferrari ile dağda yarış yapmayacağız ya...