merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.
merhaba, herkese iyi akşamlar. Bende aranzı yeni katılıyorum. Sitesi uzun zamandır inceliyorum ama burayı yeni fark ettim, daha yeni 2006 suzuki xl7 aldım şu anda standart. önceki sayfalarda Sakarya' lalırı aranızda görmek istediğinzden bahsetmişsiniz benim gibi çömezlere abilik yapacaksanız peşinizden gelmekten memnun olurum. Anladığım kadarıyla organizasyonlar burada konuşulup ayarlanıyor ileriki tarihlerde yapılacak bir geziye katılabilmek için hergün bu linki takip etmem gerekiyor sanırım.
hoşgeldiniz...
1-bende buraya yeni sayılırım... ancak herkes zamanla buradada eskir... dostlukları ise cilalanır...
2-aracınız hayırlı olsun. standart hali ile aracınızda temel belli başlı şeyler olmazsa hep çömez kalınır.(çıplak ayakla koşu olmaz)
3- aynı şeylerden keyif alan ve bu işe gönül veren arkadaşlar-hemşeriler ile olmak gerçekten çok güzel...
grubun abisi var ;D diğerleri hep arkadaş
4-sakaryalı arkadaşların her türlü etkinliği buradan başlar.
sefalar getirdiniz.
Senelik izinde olunca bu gün biraz geç girdim siteye...
Arkadaşlarım abilerim ablalarım;1,2,3,temmuz 2011 tarihinde Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Şenlikleri yine Bolu Aladağlarda yapılması kuvvetle muhtemel.
Şimdiden söylemesi herkes hazırlığını ona göre yapmaya başlasın
Herkese işlerinde başarılar,sağlık ve mutluluklar.....
Senelik izinde olunca bu gün biraz geç girdim siteye...
Arkadaşlarım abilerim ablalarım;1,2,3,temmuz 2011 tarihinde Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Şenlikleri yine Bolu Aladağlarda yapılması kuvvetle muhtemel.
Şimdiden söylemesi herkes hazırlığını ona göre yapmaya başlasın Geri sayım başlasınmı ?
Herkese işlerinde başarılar,sağlık ve mutluluklar.....