serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 26 May 2011 #7,745 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Buraya güneş geç geliyor...yine sis yine soğuk
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar... Buraya güneş geç geliyor...yine sis yine soğuk
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 27 May 2011 #7,746 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haftanın son gününden Günaydın.... Hayırlı cumalar..hayırlı işler.....bol kazançlar...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haftanın son gününden Günaydın.... Hayırlı cumalar..hayırlı işler.....bol kazançlar...
sinan54 Yeniden Suzuki Jlx ile Doğa Kamplarına .... Mesajlar 3,783 Tepkime Puanı 5 Yer Adapazarı/Sakarya 27 May 2011 #7,747 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı Sabahlar,Hayırlı Cumalar Hayırlı ve Bol Kazançlar....
tango Zirve Mesajlar 1,454 Tepkime Puanı 8 Yer SAKARYA 27 May 2011 #7,748 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sevgili dostlar günaydın hayırlı Cumalar.
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 27 May 2011 #7,749 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler hayırlı cumalar... Ankara dan sevgiler saygılar..... Senelik izine çıktım.... 11 Temmuza kadar izindeyim...yaz okulu ve sınavlar :-[
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hayırlı günler hayırlı cumalar... Ankara dan sevgiler saygılar..... Senelik izine çıktım.... 11 Temmuza kadar izindeyim...yaz okulu ve sınavlar :-[
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 28 May 2011 #7,750 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller... Hakan telsizler arabada kalmış...salı günü uğrayacağım veririm.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller... Hakan telsizler arabada kalmış...salı günü uğrayacağım veririm.
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 28 May 2011 #7,751 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller... Hakan telsizler arabada kalmış...salı günü uğrayacağım veririm. Genişletmek için tıkla ... günaydın serkan bey sakaryama ve ülkeme hayırlı sabahlar.... ((((((((bu saatte uykusu kaçan yada çalışan tek ben değilmişim))))))))))
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller... Hakan telsizler arabada kalmış...salı günü uğrayacağım veririm. Genişletmek için tıkla ... günaydın serkan bey sakaryama ve ülkeme hayırlı sabahlar.... ((((((((bu saatte uykusu kaçan yada çalışan tek ben değilmişim))))))))))
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 28 May 2011 #7,752 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar...
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 28 May 2011 #7,753 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Sonunda rotu kopardım
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 28 May 2011 #7,754 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Sonunda rotu kopardım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun ... traktörle gelelim mi ???
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Sonunda rotu kopardım Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun ... traktörle gelelim mi ???
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 28 May 2011 #7,755 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: geçmiş olsun ... traktörle gelelim mi ??? Genişletmek için tıkla ... Rotu söktük arabayı orda bıraktık, yarın kaynak olursa gidip takıp çıkarcaz arabayı olmazsa çekici gelecek veya rot gelene kadar araba duracak orda.Teşekkür ederim :=)
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: geçmiş olsun ... traktörle gelelim mi ??? Genişletmek için tıkla ... Rotu söktük arabayı orda bıraktık, yarın kaynak olursa gidip takıp çıkarcaz arabayı olmazsa çekici gelecek veya rot gelene kadar araba duracak orda.Teşekkür ederim :=)
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 29 May 2011 #7,756 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Dündar geçmiş olsun.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 29 May 2011 #7,757 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.. Dündar geçmiş olsun....umarım en az masrafla kurtarırsın..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın Sakarya.. Dündar geçmiş olsun....umarım en az masrafla kurtarırsın..
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 29 May 2011 #7,758 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese teşekkür ederim. Şimdi sanayiye gidiyorum bakalım kaynak olacak mı
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydın herkese teşekkür ederim. Şimdi sanayiye gidiyorum bakalım kaynak olacak mı
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 29 May 2011 #7,759 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Günaydın herkese teşekkür ederim. Şimdi sanayiye gidiyorum bakalım kaynak olacak mı Genişletmek için tıkla ... pazar pazar yahu.... herkese günaydın...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi dundaralp' Alıntı: Günaydın herkese teşekkür ederim. Şimdi sanayiye gidiyorum bakalım kaynak olacak mı Genişletmek için tıkla ... pazar pazar yahu.... herkese günaydın...
dundaralp Çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır ;) Mesajlar 623 Tepkime Puanı 1 Yer Sakarya 29 May 2011 #7,760 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: pazar pazar yahu.... herkese günaydın... Genişletmek için tıkla ... Dükkan açtırdım abi ne yapalım :=) Kaynak işi tamam bi de usta uyandırıp götürdüm mü inşallah alırım arabayı ordan..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: pazar pazar yahu.... herkese günaydın... Genişletmek için tıkla ... Dükkan açtırdım abi ne yapalım :=) Kaynak işi tamam bi de usta uyandırıp götürdüm mü inşallah alırım arabayı ordan..