sapanca nedirki yine topraklardasın,yine yeşillikler.
ya ankara,yeşili bulmak için 100 km yol yapıyoruz.bugün yine dağlardaydık.
oldukça yoruldum birazdan yatacam
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73535.0;topicseen
Geldi geldi havalar ısınıyor bir haftaya kalmaz tişört moduna gireriz.Sakarya gurubu genişliyor çok sevindirici ancak bazı arkadaşlar yok küstürdünüzmü? Dr Bircan, Rescue Murat,Zeki hiç girmez oldular ???? Serkan neler oluyor?
yaklaşık 5 aydır, çok önemli işlerim olmadıkça hergün, siteyi kurcalamama rağmen "sakarya" bölümünü yeni farkettim. genellikle garaj kısmını incelediğim için bu bölümü farketmemiş olabilirim tabi adım ekrem. ailem arifiyede yaşamakta. ben de hafta sonlarımı sakaryada değerlendiriyorum. ilerleyen zamanlarda sizlerle çeşitli organizasyonlarda tanışmayı çok isterim. muhabbetle kalın
yaklaşık 5 aydır, çok önemli işlerim olmadıkça hergün, siteyi kurcalamama rağmen "sakarya" bölümünü yeni farkettim. genellikle garaj kısmını incelediğim için bu bölümü farketmemiş olabilirim tabi adım ekrem. ailem arifiyede yaşamakta. ben de hafta sonlarımı sakaryada değerlendiriyorum. ilerleyen zamanlarda sizlerle çeşitli organizasyonlarda tanışmayı çok isterim. muhabbetle kalın