serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 28 Nis 2011 #7,521 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Meteoroloji öğleden sonra sağanak yağış uyarısı yağıyor
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Meteoroloji öğleden sonra sağanak yağış uyarısı yağıyor
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 28 Nis 2011 #7,522 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Meteoroloji öğleden sonra sağanak yağış uyarısı yağıyor Genişletmek için tıkla ... günaydınlar bizim fındık bahçelerininyüzü gülecek bu sene ;D
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi serkan şen' Alıntı: Hayırlı sabahlar,işlerinizde başarılar.... Meteoroloji öğleden sonra sağanak yağış uyarısı yağıyor Genişletmek için tıkla ... günaydınlar bizim fındık bahçelerininyüzü gülecek bu sene ;D
hakan5408 Zirve Mesajlar 1,039 Tepkime Puanı 0 Yer adapazarı merkez 28 Nis 2011 #7,523 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar işlerinizde başarılar.. Arkadaşlar dükkandayım biryere ayrılammıyorum çayım kahvem var butarafa gelen arkadaşlara duyrulur..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selamlar işlerinizde başarılar.. Arkadaşlar dükkandayım biryere ayrılammıyorum çayım kahvem var butarafa gelen arkadaşlara duyrulur..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 28 Nis 2011 #7,524 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: günaydınlar bizim fındık bahçelerininyüzü gülecek bu sene ;D Genişletmek için tıkla ... evet fındık çok olacağa benziyorda para edecekmi ? yine cep harçlığına hamallık yapmayalım dimi
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi muratbilici' Alıntı: günaydınlar bizim fındık bahçelerininyüzü gülecek bu sene ;D Genişletmek için tıkla ... evet fındık çok olacağa benziyorda para edecekmi ? yine cep harçlığına hamallık yapmayalım dimi
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 28 Nis 2011 #7,525 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: evet fındık çok olacağa benziyorda para edecekmi ? yine cep harçlığına hamallık yapmayalım dimi Genişletmek için tıkla ... o iş zaten Allahın emri... ameleler kazanıyor bu işten... malın ortakçıları eğer para etmezse... hadi hayırlısı.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi son_kral_54' Alıntı: evet fındık çok olacağa benziyorda para edecekmi ? yine cep harçlığına hamallık yapmayalım dimi Genişletmek için tıkla ... o iş zaten Allahın emri... ameleler kazanıyor bu işten... malın ortakçıları eğer para etmezse... hadi hayırlısı.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 29 Nis 2011 #7,526 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haftanın son gününden Herkese günaydın.. Hayırlı cumalar.hayırlı işlerr...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Haftanın son gününden Herkese günaydın.. Hayırlı cumalar.hayırlı işlerr...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 29 Nis 2011 #7,527 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi günaydın sakarya,hayırlı cumalar,bol kazançlar.
freegraf uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta Mesajlar 2,806 Tepkime Puanı 14 Yer istanbul 29 Nis 2011 #7,528 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hatrlı günler ve Cumalar,ve de selamlar.
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 29 Nis 2011 #7,529 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi freegraf' Alıntı: Hatrlı günler ve Cumalar,ve de selamlar. Genişletmek için tıkla ... tüm hemşoların cuması mübarek ola...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi freegraf' Alıntı: Hatrlı günler ve Cumalar,ve de selamlar. Genişletmek için tıkla ... tüm hemşoların cuması mübarek ola...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 29 Nis 2011 #7,530 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam... Malum Cuma ve Ben Ankara'dayım Herkese iyi hafta sonları...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Herkese selam... Malum Cuma ve Ben Ankara'dayım Herkese iyi hafta sonları...
serkan şen * SAKARYA * Mesajlar 3,740 Tepkime Puanı 3 Yer HENDEK/SAKARYA Telsiz Çağrı Kodu TA2LSS 30 Nis 2011 #7,531 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Hayırlı sabahlar,çalışanlara işlerinde başarılar,çalışmayanlara iyi tatiller...
O oduncu Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 1 May 2011 #7,532 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Günaydınlar iyi tatiller biz artık hep işteyiz.
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 1 May 2011 #7,533 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi oduncu' Alıntı: Günaydınlar iyi tatiller biz artık hep işteyiz. Genişletmek için tıkla ... iş olmazsa aş olmaz. aşın olmadığı yerde ??? iyi işte pazar günü bile calışıyosun.. çok para kazanıyosun demek oluyo ;D... afiye t içinde yemekte nasip olsun ..
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi oduncu' Alıntı: Günaydınlar iyi tatiller biz artık hep işteyiz. Genişletmek için tıkla ... iş olmazsa aş olmaz. aşın olmadığı yerde ??? iyi işte pazar günü bile calışıyosun.. çok para kazanıyosun demek oluyo ;D... afiye t içinde yemekte nasip olsun ..
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 May 2011 #7,534 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi Selam toprağım. ne var ne yok karapürçekte ve sakaryada.
muratbilici Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 1 Yer sapanca 1 May 2011 #7,535 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyidir hamdi... dün gittim... güzel yahu bizim oralar... mecidiye küçücek dolandım biraz.... akşam olunca sapancaya... 10 yıl oldu Zapancali olali...
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyidir hamdi... dün gittim... güzel yahu bizim oralar... mecidiye küçücek dolandım biraz.... akşam olunca sapancaya... 10 yıl oldu Zapancali olali...
son_kral_54 Hamdi TEKMEN Mesajlar 2,524 Tepkime Puanı 5 Yer Ankara / Sakarya 1 May 2011 #7,536 Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sapanca nedirki yine topraklardasın,yine yeşillikler. ya ankara,yeşili bulmak için 100 km yol yapıyoruz.bugün yine dağlardaydık. oldukça yoruldum birazdan yatacam http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73535.0;topicseen
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sapanca nedirki yine topraklardasın,yine yeşillikler. ya ankara,yeşili bulmak için 100 km yol yapıyoruz.bugün yine dağlardaydık. oldukça yoruldum birazdan yatacam http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73535.0;topicseen