Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,676

serkan şen

* SAKARYA *
Yer
HENDEK/SAKARYA
Telsiz Çağrı Kodu
TA2LSS
Nisan ayının ilk haftası,güzel güneşli bir hafta sonu.Hakan'la haberleşiyoruz,Hendek'te buluşup yaylalara çıkmaya karar veriyoruz.Hakan,Bircan,Zeki ,Murat ve Leyla abla Adapazarından Ben(Serkan),Aydın,Olcay ve Murat Hendek'ten katılarak yola koyulduk.Hendek ilçesinin güneyinde bulunan Keremali Dağlarının eteklerinden Çakallık,Sümbüllü köylerini geçtikten sonra Aksu Köprüsünden geçip sırasıyla Yeniyayla,Dırımdırım(eski yayla),Kındıra,Turnalığa girmeden yanından geçerek Çiğdem yaylasına ulaştık.Amacımız Dikmen köyüne geçip vakit kalırsada yaylasında final yapmaktı.Malesef Zeki'nin uçan şeysinin iniş takımlarında yaşanan arıza sonucu sağ ön lastiğin çıkması sebebiyle finali Çiğdem yaylasında yapmak zorunda kaldık.
Güzel ve güneşli bir pazar günü,çamurun,karın,mücadelinin yoğun olarak yaşandığı keyifli bir gündü.Zeki'nin aracının başına gelenler tabiki hepimizi üzdü,sevindiren kısmı kimseye birşey olmaması.Bendeki fotoğraflar sadece günü özetleyecek kadar.Asıl fotoğraflar Bircan ve Leyla ablanın makinede.
Ayrıca ''Zeki tekrar geçmiş olsun''.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Sakarya, Hendek Yaylalarında Bahar (4 Nisan 2010)

serkan harika bir gezi olmuş, emeği geçen herkese teşekkürler.

diğer merakla fotoğraflarıda bekliyoruz

ya nazara gelmiş şaroke zekiye söyleyelim bir koç kessin valla türkiye hasta oldu 4 çekerine ama genede geçmiş olsun zeki kardeş

resimler güzel doğa harikası yerlere benziyor devamını beklıyoruz...

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.eski kar zor zemin.zj ye geçmiş olsun...

aynen öyle eski kar fena araca akslara cok yuk bıiniyor gecmıs olsun zeki kardesim bende 2 hafta once aksı kopartıcaktım ınat etseydim geri bastım lastik dönmüyor ya kar tepenin arka yollarında

Paylaşım için teşekkürler, ayrıca geçmiş olsun.

güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... zj ye de geçmiş olsun çok iyi bilirim bu duyguyu :smiley: :smiley: ama araç 10 numara...

serkan bey yükseltme ve lastik değişiminden sonra ne gibi bir performans değişikliği gözlemlediniz

_mondial' Alıntı:
serkan bey yükseltme ve lastik değişiminden sonra ne gibi bir performans değişikliği gözlemlediniz

Yükseltme ve lastik gerçekten olumlu oldu.Çamurda hiç bir sıkıntı yaşamadım.Yalnız kar performansı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Bide eski kar altı buz lastikler hiç fayda vermedi.Çok karlı yerlerde sağolsun Zeki bize yol açtı öyle geçebildik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR