Sakarya/Ayyıldız Doğa Yürüyüş Gurubu Kılıçkaya kış yürüyüşü (05 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hasan110 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,068

hasan110

Kamp III
Yer
SAKARYA
Sabah saat 08:30 da haraketle Bilecik, Pamukova istikametinde D650 karayolundan ilerleyerekTaraklı yönüne sapıyoruz .Taraklıya 5 km kala kazkıran geçidinden de saparak doğancıl köyüne doğru ilerliyoruz.Güneşli ve açık bir hava olmasına rağmen oldukça soğuk.Doğancıl küçük ve ara sokakları çok dar bir köy.Köyün dışında belediyenin kamyon ve dozerleri bir doğa katliyamı yaparak dağları mıcır için yine acımasızca oyuyorlar.Köyün dışından saat 10:00 da yürüyüşümüze başlıyoruz .Toplam 16 km yi bulacak olan yürüyüşümüzü 4 saati yürüyüş 2 saati yemek ve dinlenme olarak gerçekleştireceğiz.

kılıçkaya rota.jpg

IMG_0117.jpg

IMG_0104.jpg

IMG_0121.jpg

Etiketler
Ynt: Sakarya/Ayyıldız Doğa Yürüyüş Gurubu Kılıçkaya kış yürüyüşü (05 Mart 2011)

Yolumuzun üzerindeki manzaralar görülmeye değerdi.

DSCF3505.jpg

IMG_0155.jpg

DSCF1050.jpg

IMG_0158.jpg

DSCF1055.jpg

Güneşli ve açık bir hava olmasına rağmen oldukça soğuktu.Başlangıçta kar olmamasına rağmen rakım ın artması ile karlı bölgeler çoğunlukta idi.

IMG_0152.jpg

IMG_0153.jpg

IMG_0149.jpg

IMG_0162.jpg

IMG_0165.jpg

Yürüyüş yolumuzun sol tarafında kalan kılıç kaya (koca kayalar) ları geçerek tam karşımıza çıkan 1529 rakımlı üzerinde orman gözetleme kulesi bulunan tepeye doğru ilerliyoruz.

IMG_0167.jpg

IMG_0174.jpg

IMG_0175.jpg

IMG_0179.jpg

IMG_0186.jpg

Zirve üzerindende eşsiz manzarayı hayranlıkla izliyoruz.

IMG_0188.jpg

IMG_0193.jpg

IMG_0208.jpg

1529 rakımlı üzerinde orman gözetleme kulesi bulunan zirvede Bayrak show yapmadan olmazdı.

IMG_0234.jpg

IMG_0213.jpg

IMG_0220.jpg

IMG_0232.jpg

IMG_0236.jpg

Zirvede reklam kokan solo haraketler. ;D

IMG_0250.jpg

IMG_0266.jpg

IMG_0268.jpg

IMG_0270.jpg

DSCF0634.jpg

Saat 15:00 da dönüş için hereket ediyoruz.

Arkadaşlar paylaşım için teşekür ederim.İyi bir stres atma ve temiz hava ikmal i olmuş.Ben de bu turu mayıs falan düşünüyorum. gecen sene Mahdumlar (Taraklı ) tarafından Karagöl üzerinden hark köyünden Kıiıckayada ki ziyarete kadar bir tur yapmıştım ama yalnızdım.Tekrarını bir kac arkadaş ile kamp lı olarak düşünüyordum.ama siz benden önce davranmışsınız.Bir de İstanbulda ikamet ediyorum.Yoksa mutlaka sizin gibi arkadaşlar ile bir sohbet ve muhabetim olurdu .Selamlar ve iyi gezmeler.

keyifli bir gündü hava nın güzel olması bu aktiviteyi daha da güzel kıldı. o sucukları halen unutmuş değilim hasan abi bu ikinci tırmanışımız galiba ıspartaya hazırlık olsa gerek :smiley:
ikinci konuyu galiba türkçeye çevirmek biraz uzun sürecek:smiley:
emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşşekür ederim..
şimdiki rotamız neresi bilen varmı?

Hasan Bey ,her hafta sonu ayrı bir yer ayrı bir güzellik.Bu nefis coğrafyanın tadını fazlası ile çıkartıyorsunuz.
Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık...

freegraf' Alıntı:
Arkadaşlar paylaşım için teşekür ederim.İyi bir stres atma ve temiz hava ikmal i olmuş.Ben de bu turu mayıs falan düşünüyorum. gecen sene Mahdumlar (Taraklı ) tarafından Karagöl üzerinden hark köyünden Kıiıckayada ki ziyarete kadar bir tur yapmıştım ama yalnızdım.Tekrarını bir kac arkadaş ile kamp lı olarak düşünüyordum.ama siz benden önce davranmışsınız.Bir de İstanbulda ikamet ediyorum.Yoksa mutlaka sizin gibi arkadaşlar ile bir sohbet ve muhabetim olurdu .Selamlar ve iyi gezmeler.

Yorumlarınız için teşekürlerimizi sunarız.Kılıçkaya bölgesine kamplı olarak yapacağınız etkinliği önceden site içinden mesajla bildirirseniz buluşur hem misafirimiz olursunuz hemde tanışma ve muhabbet imkanımız olur. Selamlar.

serkan şen' Alıntı:
Hasan Bey ,her hafta sonu ayrı bir yer ayrı bir güzellik.Bu nefis coğrafyanın tadını fazlası ile çıkartıyorsunuz.
Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık...

Serkan bey merhabalar;Sakaryanın güzelliklerini yaşamak doyumsuz bir zevk her mevsimi ayrı bir güzel,Bizlerde Gazetelere konu olan gezilerinizin devamını dileriz.

5 Martta taraklı,doğancıl köyünden yürüyüşe başladığımız orman gözetleme kulesi gezimiz den bende bir foto ekleyim.

tamer1.jpg

tamer2.jpg

tamer3.jpg

tamer4.jpg

fotoğraflara devam ;)

tamer5.jpg

tamer6.jpg

tamer7.jpg

tamer8.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR