Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,065
Ynt: Sakarya - Akyazı, Acelladan Sultanpınarına Geçiş ....

...

DSC00122.jpg

DSC00130.jpg

DSC00131.jpg

DSC00132.jpg

DSC00139.jpg

Etiketler

Son resimi de ekliyorum ve herkese tekrar çok teşekkür ediyorum..

IMG_0203.jpg

Çok teşekkürler Dündar...

ellerin dert görmesin...makbule geçti..

keşke Bircan hanım da bu kadar yükleyebilseydi. :D

mdr' Alıntı:

işi efe bozuyor ağbi efenin kulağınımı çeksek ne dersin?

Hayrola ..EFE de bir şey mi var Sinan bey ??

mdr' Alıntı:

teessüf ederim abi dündardaki videolar ve fotografların bir kısmı bana ait:smiley: makinasına el koydum:smiley:

bircanefe' Alıntı:
teessüf ederim abi dündardaki videolar ve fotografların bir kısmı bana ait:smiley: makinasına el koydum:smiley:

fotoğrafçıları bozuoyr bu offroad 4x4 araç alınca fotoğraf makinası rafa kalkıyor.... yok yok böyle olmaması lazım ;D

Evet benim makinam gasp edilmişti :=)) Arabalarla uğraşınca fotograf çekmeyi unutuyor insan...

Bu yollarda ilerlerken ağır devir 2.viteste araba daha çok kayma eğilimi gösterirken D ye aldığımda daha az kaydı..Hatta akşam dönüşte 2 ile giderken nerdeyse kalacağım yerden D ile çıkabildim..Zannedersem 2 ile giderken hızı biraz arttırdığım için fazla güç verildiğinden kayma yapıyor ama D ye aldığımda belki de bir üst vitese attığından kaymayı azaltıyor olabilir mi ? Farkettiniz mi bilmiyorum ama zorlandığında 4 çekerde olmasına rağmen önler değil arkalar dönüyor sadece en azından arka dönerken önlerde 1 tur atmaz mı ?

sinan54' Alıntı:
fotoğrafçıları bozuoyr bu offroad 4x4 araç alınca fotoğraf makinası rafa kalkıyor.... yok yok böyle olmaması lazım ;D
aynen öyle sinan abi:smiley: yusuflar dolusunca arabaya fotograf falan yalan oluyor:smiley: yani sizde insaf edin hem 2 teker gidip hem nasıl fotograf çekeyim:smiley:
bu arada sinan abi suzikilenince unuttun bizi:smiley:

Sakarya takımı güzel bir gün geçirmiş,helal olsun size.4 çekerim olsa koşa koşa gelirdim sizle,bol karlı günler dileğiyle...

fotoğraf konusunda size bir önerim olacak benim 4x4 üm yok ama fotoğraf konusunda 4x4 üm var.Bu öneriyi yaparkende sıradan bir meraklı olarak hesaplamayın.şimdilik bu kadar tek mesele istanbulda olmam oda abartılacak kadar değil.bazen bir ayağın adapazarında oluyor.hepinize selamlar.

Merhaba Arkadaşlar
Daha önce Sakaryalı arkadaşlar ile Bilecikte olanların aynı gezide buluştuklarını izlemiştim. Bilecikten off road yapanlar ile tanışmak istiyorum.

tel:0533 360 56 72

Ararsanız seviniriz.

Hoşca kalın

Hürriyet&Nevin

Sakaryalı arkadaşlar
Belli ki çok keyifli bir gün geçirmişsiniz. Fotoğraflarınızla bizi de bu keyfe dahil ettiniz. Hepinize çok teşekkürler.
Ön tekerleklerin dönmemesi diferansiyel kilidi olmamasından olabilir. Normalde belirli bir sürate yüke binmediğinde sadece arkadan itiş olduğundan arka iki tekerlek birlikte patenaj yapınca önler dönmeyebilir.
Sizlere bol karlı ve çamurlu yeni keyifli akiviteler temenni ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR