sahibinden.com da ki saçma ilanlar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ejdereristi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,370

ejdereristi

Kamp II
Yer
istanbul
herkese selamlar arkadaşlar..uzun süredir sahibinden.com u takip ediyorum..izlenimim şu: ben daha yeni, bence gayet iyi durumdaki cj mi birazcıkta sıkışık olmamdan kaynaklı 8500 e verdim..bence ederi de maximum 10000 di..ama sahibinden de baktığım tüm saçma sapan cj lere inanılmaz fiyatlar koyuyorlar ve malesef araç piyasasını çok ama çok geriyorlar..gerçekten sizin fikirleriniz nelerdir..bu uçuk kaçık fiyat yazmak sadece insanların kendini tatmin etmesimidir yoksa hani kime denk gelirsemidir..saygılar...

Etiketler
Ynt: sahibinden.com da ki saçma ilanlar...

Serbest Piyasa ekonomisi ;)

Özellikle arazi araçlarında birde şöyle bir durum var heleki CJ gibi araçlarda . Sahibi zevkle çok para harcıyor . Belki 30-50 bine maloluyor araç . Sonra satma niyeti olunca aceleside yoksa istediği fiyatı koyuyor . İSter satılır ister satılmaz diye . Gerçi Düzgün birçoık araç görüyorum biraraç alıp ayne hale getirmeye kalksan hem pahalıya gelir hem yapılırken sinir olursun yada çok yorulursun .

Birde , ooo CJ ye 30 milyar istemiş o zaman bizimki de nerden baksan 25 eder diye yazanlar var(birçok araç için geçerli sadece CJ değil) . Tamam Adamın CJ si yürüyordu o 30 milyarlık CJ olması için bir 20 milyar haracayaıp dünya kadar uğraşmak lazım belkide ...

Bu durum yıllardır hatta nette ilan işleri yaygınlaşmaya başladığından beri hiç bitmedi . Ben uçuk fiyat isteyenlere alıştım artık . Zaten hakeden araçtan , birazda olsa anlarım nasılsa yada anlayan birini bulurum .

At oltanı ummana, ya kısmet de ya takılırsa ...

Üç aşağıya beş yukarı anlaşırız nasılsa ...

Mantık, zihniyet bu .

Ondan sonra bakıyorsunuz ilan iki senedir var... :smiley:

tam 3 seneden beri olan cj ilanı var iş olsun diye vermişller işte
ben kendi ilanlarıma bakıyom yarı fiyatına stılık ama acı gerçek alan yok satan çok ya tutarsa mantıgı geçdi bence

bir tek sahibinden co.da mı var saçma ilanlar
bu siteye üye olup ilan verip sonrada uğramayanlarda var

bence bu tip ilanlar araclarını sergilemek için dicem de araclarda da bişey yok ki :smiley:)
nasreddin hoca misali ya tutarsa galiba :smiley:

ejdereristi' Alıntı:
herkese selamlar arkadaşlar..uzun süredir sahibinden.com u takip ediyorum..izlenimim şu: ben daha yeni, bence gayet iyi durumdaki cj mi birazcıkta sıkışık olmamdan kaynaklı 8500 e verdim..bence ederi de maximum 10000 di..ama sahibinden de baktığım tüm saçma sapan cj lere inanılmaz fiyatlar koyuyorlar ve malesef araç piyasasını çok ama çok geriyorlar..gerçekten sizin fikirleriniz nelerdir..bu uçuk kaçık fiyat yazmak sadece insanların kendini tatmin etmesimidir yoksa hani kime denk gelirsemidir..saygılar...

Gerçekten çok abartanlar var ama Abi sende çok ucuza vermişsin yaa...
Şahsen kendi aracımı satacak olsam 15 den aşağı vermem...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR