Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan -XXXXX- Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,091

Etiketler



selam adres telefon bilgilerini veren gezenbilir kullanıcılarına kargolayabilirim elinize geçince havale yaparsınız. ist ikitelli star gazetesi yada bayrampaşada elden verebilirim kapalıçarşıda yolumu bulurum derseniz madeni orda yetişirseniz oradanda alabilirsiniz. ben bir koliyi arkadaşıma zulalattım isterseniz alabilirsiniz. son çakınında ışığı var video yükleyemedim
 



selam videosunu yükleyemiyorum yarın gazeteye gidince hallederim o zaman çok daha iyi anlaşılıyor tek elle kullanmanın avantajı birde ışıklı olanların ışıgı merdivende kalmanızı engelleyecek anahtarlık ışığı kadar yolunuzu buldurur ama uzun ömür olayını inanın bilmiyorum 4 minik pille çalışıyor pilleride var
 




Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

:D :D :D
selam cok doğru tespit

çözüm gezenbilir sevdalıları aynı bölgeden arayan olursa size danışarak tek kargo yapalım hem arazide buluşur hemde kargoyu kahveye caya yatırırız.

farklı çözümlerede acıgım

bu arada ptt cakmagı almadı yanıcıymış

duyarlılıga tekrar teşekkürler
 




Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

:D :D :D
son fotolar
gümüş işlemeli tüfek gibi görülen metaldir ileride el teriyle ne olur bilemem ama black havk ve çok hoş 19

columbia gri 1 tane var agır ve kurşun dövmeli figürlü benim çakımdır sivri ucludur isteyen olursa onuda verebilirim 30tl

siyah naylonlu olan naylonu alındıgında önündeki ışık yanacak 19 tl

cep cakısı acacaklı olan 8 tl
 







Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,623
Mesajlar
1,521,241
Kayıtlı Üye Sayımız
172,270
Kaydolan Son Üyemiz
Engin paslı

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR



Geri
Üst