alpaslanepli
Zirve
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Ayhan bey teknik sayfaları ihmal ediyorsunuz. Bakınız her yere yetişemem. Biraz da lak lak yerine teknik konulara yorum yapsanız. Şimdi girecem profilinize nereye ne kadar mesaj atmışsınız diye bakıp istatistik çıkaracağım sonrada buraya yazacağım he tabi birde özelden kitleyeceğim sana bu konuyla ilgili ;D ;D ;D
imdat' Alıntı:selamlar herkese bu araçlar hakkında bu kadar bilgisi olan insanları bir arada ve birbirlerine karşı bu kadar dostane saygılı insanların hepsini bir arada bulmak benim gibi bir acemi için çook mükemmel sitenize dün kaydoldum ve dün 1996 grand cherokee 5.2 kaporasını vermiştim ve bu gün aldım gerçekten mükemmel bir araç şu ana kadar 40 km yaptım. benim siz lpg ve grand cherokee üstadlarından öğrenmek istediğim şuuu aracım lpg si vee aracıma lpg taktıracam bu işte bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir usta varmı çook teşekkür ederim.
Ayhan bey teknik sayfaları ihmal ediyorsunuz. Bakınız her yere yetişemem. Biraz da lak lak yerine teknik konulara yorum yapsanız. Şimdi girecem profilinize nereye ne kadar mesaj atmışsınız diye bakıp istatistik çıkaracağım sonrada buraya yazacağım he tabi birde özelden kitleyeceğim sana bu konuyla ilgili ;D ;D ;D