Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,534
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

imdat' Alıntı:
selamlar herkese bu araçlar hakkında bu kadar bilgisi olan insanları bir arada ve birbirlerine karşı bu kadar dostane saygılı insanların hepsini bir arada bulmak benim gibi bir acemi için çook mükemmel sitenize dün kaydoldum ve dün 1996 grand cherokee 5.2 kaporasını vermiştim ve bu gün aldım gerçekten mükemmel bir araç şu ana kadar 40 km yaptım. benim siz lpg ve grand cherokee üstadlarından öğrenmek istediğim şuuu aracım lpg si vee aracıma lpg taktıracam bu işte bildiğiniz tavsiye edeceğiniz bir usta varmı çook teşekkür ederim.

Ayhan bey teknik sayfaları ihmal ediyorsunuz. Bakınız her yere yetişemem. Biraz da lak lak yerine teknik konulara yorum yapsanız. Şimdi girecem profilinize nereye ne kadar mesaj atmışsınız diye bakıp istatistik çıkaracağım sonrada buraya yazacağım he tabi birde özelden kitleyeceğim sana bu konuyla ilgili ;D ;D ;D

Etiketler

arkadaşlar merhaba iyi akşamlar...
ankaradan ibrahim.kendimi tanıtmadan konuya daldım kusura bakmayın.

alpaslanepli' Alıntı:
Ayhan bey teknik sayfaları ihmal ediyorsunuz. Bakınız her yere yetişemem. Biraz da lak lak yerine teknik konulara yorum yapsanız. Şimdi girecem profilinize nereye ne kadar mesaj atmışsınız diye bakıp istatistik çıkaracağım sonrada buraya yazacağım he tabi birde özelden kitleyeceğim sana bu konuyla ilgili ;D ;D ;D
..arkadaşım ben bişey bilmiyorum anlamıyorum sen sin bilen benim kafamda pek çalışmaz zatenn bir dahada hiç bir şeye yorum yazmamm ;D ;)

qwasd' Alıntı:

Estağfirullah İbrahim. Biz bizeyiz burada. Tanıştırayım. Ahmet abi, Adaşın İbrahim bide çift kişilik olan arada çift''U'' lu dejavuu olan sayın Ayhan bursa var şu an ...

alpaslanepli' Alıntı:
Estağfirullah İbrahim. Biz bizeyiz burada. Tanıştırayım. Ahmet abi, Adaşın İbrahim bide çift kişilik olan arada çift''U'' lu dejavuu olan sayın Ayhan bursa var şu an ...

Karışmasın yalnız bende 29 tane biri küçük ;D

ayhanbursa' Alıntı:
..arkadaşım ben bişey bilmiyorum anlamıyorum sen sin bilen benim kafamda pek çalışmaz zatenn bir dahada hiç bir şeye yorum yazmamm ;D ;)

Ya bıktım senin bu ''davos benim için bitmiştir'' tavrından bea. Bu benim samimi olduğum insanlar niye bu kadar kaprisli oluyor anlamadım ki. Birden gözüme bir başkası canlandı ya ;D

qwasd' Alıntı:
.ahbe arkadaşım kendini tanıtmadan daldın hemen konuya neyse artık yapacak bir şey yok hoş geldinnnn ;D ;)

ayhan güt şu board'a "Su" yaz gel kitlendi millet yazamıyor bişey ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.ahbe arkadaşım kendini tanıtmadan daldın hemen konuya neyse artık yapacak bir şey yok hoş geldinnnn ;D ;)

Bi dur bi dur.. Bi insanlar senin kim olduğunu bi anlasında sonra espri yap. Kurtlu ... Git board'a da yaz bunu. Kurtlu diye. Bende altına Ayhan yazayım kitlensin yine ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
yasinturfanda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR