ahmetergun
Kamp I
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
sağol kardeş
sağol kardeş
Selamlar Ahmet beyahmetergun' Alıntı:selam beyler
ufukozkan' Alıntı:Selamlar Ahmet bey
ayhanbursa' Alıntı:yok yok alpaslan gene işini boşladı demedi demeyin ben buranın çaycılık işini alırım ...........çaylar benden sınırsız içim yanında da tost ;D
ayhanbursa' Alıntı:yok yok alpaslan gene işini boşladı demedi demeyin ben buranın çaycılık işini alırım ...........çaylar benden sınırsız içim yanında da tost ;D
alpaslanepli' Alıntı:Ben geldim. telefondaydım çok pardon... uuuuuu sayısı 29 du sonuncu u küçük u idi ;D
ahmetergun' Alıntı:bilader nasılsın ? ;D
...resmi sağ tıkla maus ile....birlikte aç......paint ti seç......resim açılsın....ekranda resim yazısını tıkla uzat eğ kısmına bas 100 100 olan değerleri.......50 50 yap ....biraz karışık ama budurahmetergun' Alıntı:bizim hakkı lr modıfiye etti resimleri yukleyememiş bana yolladı onun için sordum ama resmin boyutu buyuk![]()
alpaslanepli' Alıntı:İyiyim abi board da silmeyi unuttuğum bir mesaj kalmış onu silip geldim ;D Sen ne yaptın?![]()
ayhanbursa' Alıntı:olmas sa hber ver bazen resim boyutu büyük olursa sorun oluyor yüklemiyorda bir dene istersen hem öğrenmiş oluruzz
..yemediğiniz tostlar branç olarak herzaman saklı ve hakkınız olrak kalacak ...bilginize abi ;Dahmetergun' Alıntı:ayhan cım çaya okeyde yemek yeni yedim tost almasam![]()
ayhanbursa' Alıntı:...resmi sağ tıkla maus ile....birlikte aç......paint ti seç......resim açılsın....ekranda resim yazısını tıkla uzat eğ kısmına bas 100 100 olan değerleri.......50 50 yap ....biraz karışık ama budur