Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,150

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

buda kardeşime sabah hediyesi olsun...

01012008749[1]d.jpg

01012008750[1]ddddd.jpg

dfefs.jpg

serkann' Alıntı:
neredeydin bakalım..
hafta sonu baya yoğunve yorucuydu 4 gün gece 3 den önce uyuyamadım, düğün pazar günü denize gödürdüm aileyi artı bu hafta hakediş haftası işler sıkıntılı ve yoğun

alihay' Alıntı:
Hoşgeldin Fatih nerelerdesin ya

Nerelerde olim abi babamlarla kamptaydık valla yeni geldim buğünde arabanın vincini çeksini filan işlettim tüvden muayenesini yaptırdım kusursuz geçtik ;D öyle işte sen naptın

Buğün vermişler abi kargoya Serkan abiyle az önce görüştüm

alihay' Alıntı:
Kampa nerey6e gittiniz?

Çamlıyayla dikenli orman gözetleme kulesinin anahtarını almış babam ordaydık 3 gündür süper resimler var fırsat bulursam yüklicem

ERLER' Alıntı:
Çamlıyayla dikenli orman gözetleme kulesinin anahtarını almış babam ordaydık 3 gündür süper resimler var fırsat bulursam yüklicem

o güzel olmuştur bekliyoz resimleri

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri