Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,159
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

valla başımız belaya girecek yeminle :smiley:

arkadaşım ben bu forumun silik sessiz sessiz surf yapan üyesiydim
yaktınız beni ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ahmet abiiii, İbrahiiiiiim, Ayhaaaaan. Yapmayın abicim valla yapmayın ;D bakın bizi kimse kurtaramaz sonra ;D ;D ;D demedi demeyin ;D
....hakket ya hastalık gibi bişey ben geliyom şimdi az durunnn ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ahada kopmalar çatırdamalar satışlar da başladı. Bittik biz bittik ;D

kim koptu bende DEJAVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
diye yine üye olurum ama U'ları iyi saymak gerek yoksam siteye giremezuk vallahi;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
valla başımız belaya girecek yeminle :smiley:

arkadaşım ben bu forumun silik sessiz sessiz surf yapan üyesiydim
yaktınız beni ;D
....sen bide zirve ol ozamaman görücez seni ......beni zirve yapıp bu aleme sokan alpaslan dı ....ondan önce bende kuzu gibiydimm.................ONDAN ÖNCE ONDAN SONRA ;D ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
kim koptu bende DEJAVUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUu
diye yine üye olurum ama U'ları iyi saymak gerek yoksam siteye giremezuk vallahi;D ;D

Ha ha düşünsene giremiyorsun siteye . Şifreni mi unuttun diyorlar yok ''U'' sayısını unuttum ! ??? ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
....sen bide zirve ol ozamaman görücez seni ......beni zirve yapıp bu aleme sokan alpaslan dı ....ondan önce bende kuzu gibiydimm.................ONDAN ÖNCE ONDAN SONRA ;D ;D ;D

3 günde 150 mesaj yazmısım buraya herhalde 2 aydır kamp II de tımalıyordum
hayırlısı iki güne kesin zirvedeyim ;D ;D ;D

Yalnız iki dakka dayandı board sayfası iyi mi.. Yine canı çıktı. Gitsin biri resetlesin bak. Hep ben niye resetliyorum ya ;D SU yazsın gelsin biri. ;D

Tamam hadi Ahmet abi suçu atmış board sayfasında Ayhan'a.. Daha girmeyelim öyle kalsın Ayhan'ın üstünde kabahat ;D ;D ;D
Ben bide siz yatınca silerim mesajlarımı ;D oldu bitti. Geçmiş olsun Ayhan bursa.. Daha da Dejavuuuuu olarak kalır..

he hep ben yapıyorum sen süt gibi temizsinnnnnnnnnn

alpaslanepli' Alıntı:
Tamam hadi Ahmet abi suçu atmış board sayfasında Ayhan'a.. Daha girmeyelim öyle kalsın Ayhan'ın üstünde kabahat ;D ;D ;D
Ben bide siz yatınca silerim mesajlarımı ;D oldu bitti. Geçmiş olsun Ayhan bursa.. Daha da Dejavuuuuu olarak kalır..

yalnız U'lara dikkat et karıştırmasınlar bende 29 tane var saydım biri küçük ;D

alpaslanepli' Alıntı:
.gidip silsem mi acaba ??? ??? ??? ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri