Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,162
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Ne yapayım abi iki dakkada İstanbul'a taşındın. Acaba İbrahim'in koyduğu yağlı güreş resmine bir daha baktında foto montajın sadece Alp'in resminde olduğunu mu farkettin ;D Ulan bu İbrahim iki oğlağı bir oturuşta yer dedin dimi...

doyarız iki taneyle be ;D
(acaba ::smiley: ::smiley: ::smiley: )

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ne yapayım abi iki dakkada İstanbul'a taşındın. Acaba İbrahim'in koyduğu yağlı güreş resmine bir daha baktında foto montajın sadece Alp'in resminde olduğunu mu farkettin ;D Ulan bu İbrahim iki oğlağı bir oturuşta yer dedin dimi...

profılden bak nerde oturuyorum ;)

abilerim burda çıkan ana konu özeti şudur işi gücü bırakıp en az 10 gün ortak ve uygun yer burasıdır deyip .......alpaslan a 10 gün yıkılıcaz........hem doyarız birbirimize ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
abilerim burda çıkan ana konu özeti şudur işi gücü bırakıp en az 10 gün ortak ve uygun yer burasıdır deyip .......alpaslan a 10 gün yıkılıcaz........hem doyarız birbirimize ;D ;D

Biz birbirimize doyarızda sen doyarmısın bilmiyorum. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Biz birbirimize doyarızda sen doyarmısın bilmiyorum. ;D
......arkadaşım lütfen bura böyle sohbet içnmi yaa zaten msn mi de açamıyorum kaç zamandır senin yüzünden .........ve gelirsem sana doymaktan ziyade benim stop camlarımı alman için yolladığım parayı almak için gelicemm .....bunuda söylettin ya banaaaaaa 8) 8)

ayhanbursa' Alıntı:
......arkadaşım lütfen bura böyle sohbet içnmi yaa zaten msn mi de açamıyorum kaç zamandır senin yüzünden .........ve gelirsem sana doymaktan ziyade benim stop camlarımı alman için yolladığım parayı almak için gelicemm .....bunuda söylettin ya banaaaaaa 8) 8)

biz sizi baş başa bırakalım istereniz kozunuzu paylaşın 8)

ayhanbursa' Alıntı:

ha ha unut artık unut yıl oldu yedim o parayı ben. ;D

ahmetergun' Alıntı:
biz sizi baş başa bırakalım istereniz kozunuzu paylaşın 8)
..yookkkkkk abi kaçmak yo hemen erkenden bekle ve gör isterim alpaslan ne dir ne şirrettir ..........neyse abi genede erken kaçma...ozaten biraz ilerliyen saat lerde gerçek yüzünü koyuyor ortayaa ;)

ayhanbursa' Alıntı:

takibi şikayete bağlı bir suç valla karışmam çayımı içiyorum
;D

ayhanbursa' Alıntı:
..yookkkkkk abi kaçmak yo hemen erkenden bekle ve gör isterim alpaslan ne dir ne şirrettir ..........neyse abi genede erken kaçma...ozaten biraz ilerliyen saat lerde gerçek yüzünü koyuyor ortayaa ;)

Bana bak sayın ulan Ayhan bey; insanları tedirgin etme. Benide saray soylusu ! çizgimden çıkarma. şuraya güzel vakit geçirmeye geliyoruz. Üç kuruş keyfim var kaçırma onuda... cendere cendere cendere ... reyting reyting reyting ;D ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
takibi şikayete bağlı bir suç valla karışmam çayımı içiyorum
;D
.......bu polis alpaslan la çok yakın arkadaş heralde yaa bu ne sabir ve görmezden gelme ......neyse buranın başka devranıda var ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Bana bak sayın ulan Ayhan bey; insanları tedirgin etme. Benide saray soylusu ! çizgimden çıkarma. şuraya güzel vakit geçirmeye geliyoruz. Üç kuruş keyfim var kaçırma onuda... cendere cendere cendere ... reyting reyting reyting ;D ;D ;D

hangi saraydansın edirne saraymı? ;D

cendere cendere cendere ... reyting reyting reyting ............bu beni güldürdüya bu gün ilk defa ayvallahhh

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR