Ruslardan KOMBAT T-98 Pickup ve T-98 SUV

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4WD Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,249

4WD

Kamp II
Yer
Irak\Kerkük
Web
www.4x4typ.ru
askeri amaçlı ve koruma, guvenlik amaçlı uretilmiş (modifiye ve modernize edilmiş) agır zırhlı bir araç.
bu ilk 5 fotograf pick-up

combatt98679dd0.jpg

combatt98680va7.jpg

combatt98684pr0.jpg

combatt98687xa2.jpg

combatt98699ry4.jpg

ve bunlarda suv

combatt98681zx6.jpg

combatt98682ha4.jpg

combatt98683xm4.jpg

combatt98685aw8.jpg

combatt98686jl4.jpg

combatt98688hj5.jpg

combatt98689lb5.jpg

combatt98690in5.jpg

combatt98691av7.jpg

combatt98692su7.jpg

combatt98693lh7.jpg

combatt98694vu4.jpg

combatt98695gn7.jpg

combatt98696ma8.jpg

combatt98697ny5.jpg

combatt98700ws9.jpg

combatt98701ga4.jpg

standart donanımında votkada var ;D

Etiketler

Ynt: Ruslardan KOMBAT T-98 Pickup ve T-98 SUV

Biraz Hummer, biraz Lamborghini'yi hatırlattı bana.
Bu arada off-road dağarcığımızı geliştiriyoruz sayenizde. Teşekkürler.

Öndeki T-max vinç de o aracı çekeceği varsayılmış...

Merhaba arkadaşlar bunu EuroNCAB çarpışma test resim veya video sunu bulan var mi çok merak ediyorum. Duvara ne olmus:smiley:

euroncab çarpışma testinde yanılmıyorsam 60km/h ten yuksek hızlarda test yapılmıyor. euroncab olayını ben biraz espiri amaclı amaclı yazmıstım. kombat gibi agır zırhlı bir aracda olsa saatte 60 km ile giderken duvara vursa o duvar yıkılmaz diye dusunuyorum ama youtube'da bir başka rus markası uaz hunterin reklam amaçlı çarpışma testi vardı :smiley: uaz hunter duvarı yıkıyordu ardındanda hızını alamayıp test yapılan binanın ana duvarını yıkıp binadan dışarı çıkıyordu :smiley:

ya o resimde direksiyondaki amblem rus markasi degıl sanırsam american markdası chevo... degilmi ?? americalılar ruslara mı yapmıs bunu yani..
combatt98701ga4.jpg

cok güzel tasarlamıslar
şık ama haşin duruyo
paylaşım için teşekkürler

Pick-Up modeli farklı bir havası var. Eurocab ne denen iyi iş cıkaramasın mesela yani zaten araç yap yakıştı galiba

http://en.wikipedia.org/wiki/T-98_Kombat

sitesinden bakın aracın şase Chevrolet Suburban, şanzıman Amerikalı Allison, Motor chevrolet 8.1 v8, lastiği bile BF Goodrich. sadece zırhı rusyadaki koşullara göre, malum moskova dünyanın en tehlikeli metrolopolü. Güvenilirliğini ispatlamış firmalarla çalışmışlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR