Ruhsatsız 6 Silindir "Jeep" Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jackal57 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,463

jackal57

Yeni Üye
kendimde cj 5 var 4 silndir. bunu 6 silindire cevirmek istiyorum bu nedenle kaportasi onemli olmayan motoru ve mekanigi calisan alip kendi jeep ime takabilecegim satilik 6 silindir cj5 lazim,,, RUHSATI OLMAYABILIR uygun fiyata 6 silindir motor ve fren sistemleri mekanigi lazim...

irtibat tel : 0533 838 38 57

Etiketler
Ynt: Ruhsatsız 6 Silindir "Jeep" Arıyorum

bende var 74 model ruhsatı olmayan motor şanzıman çok iyi durumda...

vlcsnap-20954.jpg

aslında tam motorda var deniz fuul yeni yapılmış yani rektefiye görmüş olanı fiyatı 2500 tl dir yarım motorda eksikleri ali abimle konuşursan daha iyi olur bence deniz taksimin numarası 0212 250 34 02

slm bi ark lazım ona aracı soruyorum ben yeni yaptım arkadaşlar motoru ama bu iş daha mantıklıymış evet
arkadaşıma komple karbratörünekadar bi motor lazım faturalı tavsiye edcegim tel veririm görüssün olmassa

Ama cj sahiplerinin gıcık bir yönüde illaki içini görme sıkıntısıdır. Şahsen ben sandıkta olmadıktan sonra motor sorunu için içini görmem gerekir. Yani piston ne takılmış, krank kaç ağırlıklı, filan filan.. Ama alacağınız motor yanınızda toplanıp verilecekse bir nebze içim rahat edebilir. Burada kimseye güvensizlik duyulması anlamında yazmıyorum. Sadece psikolojik bir sorun ;D

yahu bari s en d eme göktuğ sıfır motorda anlaşılmayaçak bişe yok sıfır sıfır demekdir grankı 1 sefer bile dönmemiş anlamında :smiley:

sıfır için demedim zaten yarımlar için dedim..;D . sandıkta gelene sözüm yok.. Varmı öyle orjinal sandıkta kutusunda hiç dönmemiş motor ??? Biz ancak şu yenileme programlarında filan görüyoruz öyle ..

jeep' Alıntı:
sıfır için demedim zaten yarımlar için dedim..;D . sandıkta gelene sözüm yok.. Varmı öyle orjinal sandıkta kutusunda hiç dönmemiş motor ??? Biz ancak şu yenileme programlarında filan görüyoruz öyle ..

Evet Ünal Usta var mı öyle sandığında faturası ile işlem görmemiş sökülmemiş dahi motor ?

yarım motor olarak var tek tur bile dönmemiş hemde :smiley:) bide fuul revizyonlu var orjinal parcalarla ist yolun düştüğünde buyur gel gör :smiley:) hatta wili motoruda var ama onlar biraz dönmüş grankı mili :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR