Roof Rack (Bagaj) Projem İçin Yağmur Oluğuna Uygun Hazır Ayak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,212

kemal52

Kamp II
Yer
ordu
Web
www.ordoff.org
Nissan patrol aracıma bagaj projem için üstüne bagajı montaj edebileceğim yağmur oluğuna uygun ayaklara ihtiyacım var bu ayaklardan hazır olarak var mı? Yardımcı olabilecek arkadaş varsa memnun olurum.

Etiketler
Ynt: roof rack (bagaj) projem için yağmur oluğuna uygun hazır ayak

selam bende kendim bi roof rack projesi hazırladım. prejeyi en kısa zamanda hayata geçirmeyi düşünüyorum istersen bu konuda bilgi paylaşımı yapabiliriz. bende çok aradım ama bulamadım ve kendim bi proje geliştirdim.

Ynt: roof rack (bagaj) projem için yağmur oluğuna uygun hazır ayak

ben daha projeye yeni başlıyorum henüz kafamda tasarladım seninki nasıl bi şey resim varsa ekleyebilirsen sevinirim

Ynt: Roof Rack (Bagaj) Projem İçin Yağmur Oluğuna Uygun Hazır Ayak

ewt bi çalışma yaptım resimini en kısa zaman da yolluyacağım iş yoğunluğundan dolayı biraz geç kaldım kusura bakmayın

gökhan kolay gelsin

biz bagajı geçen hafta tamamladık ve ayaklarıda kendimiz yaptık. en kısa süre foto eklerim. üstten bir civata ayağı sıkıyor yandan iki civatada sabitliyor.

senin proje nasıl?

ben 3/8 borulardan land roverın orjinal safari roof rack'ini kopyalamak oldu ölçü bulmadığım için ölçülendirmesini arabamın üzerinden kendim belirlerdim ve üzerine bi kaç eklenti ekledim. kendi kullanımıma uygun olması için ayaklarıda üst ayaklardan tek parça olarak hazırladım fakat daha imalat aşamasına girmedim önümüzdeki günlerde tamamlayacağım sizin port bağajın fotolarınıda merak ettim doğrusu.

bizde G4 bagajdan yaptık. başlamadan önce çok iyi projelendirmek lazım araca uyum sağlaması için birkaç detay var.neredeyse tüm çizgiler aracın bir uzantısı gibi

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC03886.jpg

DSC03887.jpg

DSC03890.jpg

DSC03876.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47561.0

Arkadaşlar bu topic mutlaka incelenmeli . Benim aracın bagaj ayakları takılmak üzere ,bir kaç güne kadar foto eklerim . İş sahibi Haldun Bey çözüm bulucu ve yapıcı yaklaşımlı. Özellikle ayak ve bar alternatifleri çok çeşitli.
Ben memnun kaldım.
Bilgilerinize

ooow tam anlamıyla benim prejenin aynısı :smiley:) bende bununla ilgili çalışma yapmıştım fakat yaptıracak bir yer bulamamıştım bu roof rackten bende istesem maliiyeti ne olur merak ediyorum.) sonuçta harızlanmış ve ölçülendirilmiş. bu konuyu görüşelim hocam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,150
Kayıtlı Üye Sayımız
167,044
Kaydolan Son Üyemiz
iyz

Çevrimiçi üyeler