safari2000
Kamp II
römorkların hepsi ruhsata işlenmek zorundamı 750kğ a kadar gerek yok diye bir yazı okudum doğrumu acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
safari2000' Alıntı:römorkların hepsi ruhsata işlenmek zorundamı 750kğ a kadar gerek yok diye bir yazı okudum doğrumu acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
safari2000' Alıntı:römorkların hepsi ruhsata işlenmek zorundamı 750kğ a kadar gerek yok diye bir yazı okudum doğrumu acaba bu konuda bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
jeep' Alıntı:işlenmek zorunda.. 750 kg olayı B sınıfı ehliyet için geçerli. Yani B sınıfı ehliyeti olanların kullandıkları ruhsata işlenmiş araçların taktığı römorklar 750 kg mı geçmemelidir.
safari2000' Alıntı:mehmet bey ilginize teşekkür ederim meseleyi anladım benim aracım land rover defender tasişten ihale ile aldım araç sağlık bakanlığında kullanılmış üzerinde nato tipi dedikleri çeki demiri var ama bir türlü bunun orjinal olduğunu ispatlayan bir belge bulamadım ve ruhsata işletemedim şimdi ben yeniden çeki demiri alıp montaj yaptırıp ruhsata işletmek te adamın zoruna gidiyor doğrusu
safari2000' Alıntı:mehmet bey ben erzurumda araştırdım çeki demiri projesi çizecek yetkili mühendislik yokmuş trabzonda varmı acaba teşekkürler
safari2000' Alıntı:bir arkadaş aracın yetkili servisinden çeki demirinin orjinal olduğuna dair bir yazı alırsam ruhsata işletebileceğimi söyledi en pratiği bu eğer kabul ederlerse