Roma-napoli-sicilya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tcborem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,209

tcborem

Yeni Üye
Yer
izmir
arkadaşlar bu güzelgahta yol yapan varmı. Arnavutluktan gemi ile geçerek devam etmeyi düşünüyorum.Görülmesi gereken yerler ve kamp alanları ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.11-ekim-2013 de yola çıkmayı düşünüyorum tşk.

Etiketler
Ynt: Roma-napoli-sicilya

Yurtdışı gezileri Avrupa sekmesinde anlatmıştım. Sadece benim değil bir çok arkadaşın deneyimlerini okuyabilirsiniz.
http://gezenbilir.com/index.php?board=277.0

Sicilya'da bulacağınız küçük işletmeler aracılığı ile çıkabiliyorsunuz.

Size 2010 yılında daha geniş bir haritada yaptığım gezinin rotasını gönderiyorum.
Gezi anılarının tamamı bir kardeş forumda yurt dışı gezi anıları bölümünde yayınlanmıştı. Umarım kolayca ulaşabilirsiniz.
Faydalı olması dileğimle iyi yolculuklar,

Genel Rota (Liste halinde)

(Not. (K) harfi kamplarda konaklamayı, (KD) kamp dışı konaklamayı, (2) konaklanan yerdeki ikinci günü göstermektedir. )

İstanbul – İpsala – Alexandraupoli (KD)- Asprovalta (KD)- Kozani – İonina- İgaumenitsa - Ferry Boat ile Brindisi - Sibari - Cosenza - Villa St. Giovanni – Messina (KD) - Palermo - Bagheria (KD- Aspra )- Catania - Sirakuza (K)-(geri dönüş) Catania - Giardini Naxos(K) - kıyı yolundan Messina- Villa St. Giovanni – Belvedere (KD) – (Sarpi sapağından otoyola çıkış) Salerno - Amalfi- Positano Castellammare - Pompei (K) - Napoli - Roma- Ladispoli(K) - Civitavecciha- Grosseto –Siena - Floransa (K.2)- Bologna - Ferrara - Venedik(K.2) - Mestre (alt yoldan) Trieste – Porec(KD) – Pula (K.2) - Opatja - Rijeka - Stari Grad(K) - Zadar - Sibenik - Split - Drvenik (KD)- Ferry ile Sucuraj – Starigrad (Adadaki ayrı) - Vrboska - Hvar(K) Aynı yoldan geri dönüş- Drvenik- Slano(K) - Dubrovnik - Kotor - Budva - Petrovac(K) - Bar- Ulcinj - Shkoder - Tiran- 77 km.lik dağ yolundan Elbasan - Ohrid (KD) - Bitola - Florina - Kozani - Selanik - Chalkidiki / Gerakini (KD)- Sithonia (K.2) - Asprovalta - Kavala - Keramoti - Taşoz (KD.2) adanın tüm çevresi - Fanari - Alexandraupoli (KD)- İpsala- İstanbul

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR