Rolanti motoru(stepper motor) nereden bulabilirim ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratacuner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,765

muratacuner

Ana Kamp
selamlar disco1 v8i için Rolanti motoru(stepper motor) nereden bulabilirim ?
elinde fazla olan yada alabileceğim bir yer ?
aracımdaki kalkış anı yığılma(tekleme)problemini gaz kelebeği potansiyemetresi ile çözdüm..fakat şimdide rolanti oldukça yüksek ...ayar vidası ile sonuna kadar sıkınca düşüyor fakat bu seferde devirli kullanımda boğulma oluyor rolanti motoru işini iyi yapmıyor kanımca...yardımlarınız için şimdiden tşk.ler...
gerekli parça ebay sitesinde mevcut ama hiç alış veriş etmedim bana uzak yani...linki burada:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/LAND-ROVER-STEPPER-MOTOR-AIR-IDLE-CONTROL-VALVE-LUCAS-_W0QQcmdZViewItemQQfitsZModelQ3aDiscoveryQQhashZitem4152c1ce4eQQitemZ280561307214QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Etiketler
Ynt: Rolanti motoru(stepper motor) nereden bulabilirim ?

Murat Bey selam,

Daha evvel size linkini verdiğim konudan alıntıdır. Serkan bey arkadaşımızın verdiği bir parça sitesi, burayı kontrol ederek fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.
Ayrıca ebay dan benim disco için 2 defa alışveriş yaptım, oradakiler gayet düzgün çalışıyorlar yani benim rastladıklarım öyle idi:smiley: geçen pompa aldığımda parayı tamamen ödemiştim ama adam kdv indirimini bile bana geri iade etti. Önemli bir konu alacağınız parça yeni olmalı ikinci el parça girişi bildiğim kadarıyla mümkün değil. Diğer bir durumda paypal dan hesap açıp güvenli bir şekilde para aktarımında bulunabilirsiniz ama almadan önce mutlaka satıcı ile görüşün. iyi bayramlar dilerim, murat

Tekrardan Merhabalar,

Benim araçtaki problemin akışmetreden değil ERR5199 kod numaralı stepper motor dan (rölantiyi düzenleyen parça) kaynaklı olduğu anlaşıldı. LPG tüpünü söktürünce de bu parça kendiliğinden düzeldi ve problem kalmadı, yani LPG bu parçayı olumsuz olarak etkiliyormuş bir şekilde. Daha önceki aracım Range Classic te ise diğer katılımcılarında bahsettiği gibi akışmetreden kaynaklı rölanti problemi çekmiştim.Yani sonuç olarak ezbere akışmetre satın almak yerine önce çalışan birtanesini kendi aracınızda test edip daha sonra paranızı harcayın derim, aynı önerim stepper motor içinde geçerli. Aşağıdaki linkteki firmadan epeyce alışveriş yaptım. Sorunsuzca malzeme yollayabiliyorlar, hatta gerekirse düşük meblalı fatura kesebiliriz demişlerdi bana mailleşirken, böylece gümrük problemi aşılabilir. Benim kullanacak durumum olmadı ama bunun için e-maille irtibata geçebilirsiniz.Bu firmanın stepper motorla ilgili linki aşağıda:

http://www.brit-car.co.uk/product.php?xProd=85085

Kolay Gelsin,
Serkan S.

Murat bey merhaba
bu konuyu detaylı görüşmek üzere telefon numaranızı rica edebilirmiyim ?
selam ile...

murat bey özelden numaramı iletiyorum size.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR