Ynt: Rav4 Hangi Lastik.
Merhaba,imalatçıların verilerine bakarsanız H/T lastikler asfalt kullanımı için dizayn edilmişlerdir.
Gerçekten asfalttaki başarıları göz ardı edilemez.Ayda yılda bir arazide de sizi üzmezler.
A/T lastikler üretici firmaya göre değişiklik gösterir.Elbette yol tutunmaları da farklılık gösterir
Örneğin BF Goodrich %50-50 asfalt arazi değeri verirken,Bridgestone %70-30 asfalt arazi değeri verir.
M/T ise çamura uygun dizayn edilmiştir.Asfaltta pek konfor ve tutunma beklemek doğru olmaz.
Bu lastiklerde de 70-30 arazi asfalt yada 80-20 arazi asfalt gibi firmalara göre farklar vardır.
Sizin durumunuzda tavsiyem A/T tipi olacaktır.Sayın sakyüz'ün kışlık konusundaki hassasiyeti önemlidir.
Bulunduğunuz bölgede kış koşulları sert ise hamur farkından dolayı emniyetiniz için kışlık lastik şarttır.
Fakat bir çok A/T lastikte S+M işareti olduğundan değiştirme zorunluluğuna gidilmemektedir.
Burada tercihi size bırakmak lazımdır.Bridgestone'un H/T ve A/T lerini kullandım çok memnun kaldım.
A/T ler ile çok az araziye çıkarak 66.000 km yapıp değiştirdim,sattım.Alan arkadaş her zaman istiyor.
En az 25-30.000 km daha kullanırım dedi.H/T ler ise 90.000 km de artık iyice eskidiğinde değişti.
Farklı araçlar tabii ki.BF leri ise başka aracımda 40.000 km dir kullanıyorum.Her türlü şartta hem de.
Asfaltta dikkatli gitmem gerekiyor,bazen kayabiliyor.Arazide kayada da,çamurda da şimdilik üzmedi.
Karda buzda da hızlı dört çeker konumunda 2-3000 km yol yaptım sorun yok.
Lastiğiniz ne olursa olsun pilotajınız ve lastiğinizin ortama göre havasının da çok önemi vardır.
Onbeşgünde bir mutlaka ve ayrıca hava ve yol durumuna göre de lastiklerinizin havasını kontrol ediniz.
Araziye girip çıktıktan sonra lastiğin dış ve iç yüzeylerine çamur yapışmışsa güzelce yıkatınız.
Yani siz onlara bakarsanız onlarda sizi yolda bırakmaz.Faydalı olmasını umarım.