Yani bu rezalete ne başlık konulur bilmiyorum ama arkadaş p38 kasayı yeni kasaya çevirmiş. niye neden ne gerek var dı? soruları zihnimde yankılanırken aşağıda linki paylaşıyorum..
http://www.sahibinden.com/turkiyede_tek-80WQQaXQQ16936563WQQpXQQdisplayitem
Böyle hatalar çok var maalesef, bence 4x4 şehirde hava atmak isteyenler için kesinlikle uygunsuz...! gitsinler kendilerine mercedes, Evolution alsınlar, arazi için yapılan bir aracın bu duruma getirilmesi çok yanlış, birde 4x4 olarak üretilen daha doğrusu ürettiklerini sanan firmalar var onlara hiçbirşey demiyorum zaten
Buna hem 35.000 lira vereceksiniz bir de eski haline getimek için binlerce lira harcayacaksınız. Yazık olmuş canım RR'a. Zevkler tartışılmaz ama estetik yoksunluğunun da bir boyutu var. Tasarımcılar yıllarca çalışıyorlar aracın dizaynı için herhalde bu hale getirenlerden daha çok bilgileri var bu konuda. Yıllarca uğraşılan tasarımların bu hale getirilmesi üzücü.
haha bu harikaymış Biraz kısa ve dar olmuş ama olsun o kadar. Sahibinden'e de ilan veririm Türkiye'de tek. Muhteşem arazi aslanı, kaplanı vs Hummer'ı da ilanda Hammer diye yazdık mı tam olur
Bu arada disco sahiplerine de müjde ;D ;D ;D . Bu Hummer body kit'ler 98'e kadar disco'lara da uygunmuş ;D Hepimiz, range'leri, disco'ları, defender'ları maymun edip bozanbilir isimli forum'da buluşabiliriz mesela...
aslında defender'i l322 ye dönüştüreceksin ki, yaptığının bir anlamı olsun. Ama bir riski var, defender sahipleri meşe odunuyla kovalar arabayı görünce..
aslında defender'i l322 ye dönüştüreceksin ki, yaptığının bir anlamı olsun. Ama bir riski var, defender sahipleri meşe odunuyla kovalar arabayı görünce..