range rover p38

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan granada Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,641

granada

Yeni Üye
merhaba arkadaslar bı p38 kasa almayı dusunuyorum ama bılgıye ıhtıyacım var. motor degısımınden dolayı 4.6 1999-2001 arası bakıyorum. bu araca bakmaya gıttıgımde nelere dıkkat etmelıyım aracı calıstırdıgımda korukler otomatık kalkıyomu yoksa konsolda dugme ılemı kalkıyor. şansumanın ıyı oldugunu nasıl anlayablırım. yanı kısacası bu araca bakmaya gıttıgımde nasıl anlarım sorunsuz oldugunu

Etiketler

Ynt: range rover p38

avatarımda görünen p38 2000 model indirme kaldırma çalışıyor bir arızası yok ben orduluyum şanzımanı kargoyla arazi ve ana şanzıman olmak üzere ikisini de istanbul land hospital servise gönderip bakımını yaptırdım bana göre 10 sene hiçbir arıza çıkarmaz zavoli lpg var ruhsata işli kazası değişeni hatta boyası bile yok orjinal bir p38 eğer düşünürsen güzel bir fiyat yapabilirim gezenbilir üyeleri olduğumuz için
size kolay gelsin şimdiden

esekkurler bı arkadasımda var onla ılgılenıyorumda bı bılgı almak ıcın sormak ıstedım eger olmazsa gorusebılırım. aracınız nette ılanı varsa lınk vrırmısınız.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ilanen-satilik-tank-70072497/detay/#

kürşat bey tskler. bırde merak rttıgın aracı calıştrdıgımda korukler otomatık kalkıyomu yoksa ıcerıdekı tuslamı kaldırılıyor bırde aracı kaldrma tusunun yanındakı resım ve ısıkların anlamı ndır acaba. kusura bakmayın hıc bılım olmadgı ıcın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR