Ynt: Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları
eklenti olarak koymadım çünkü gerçekten büyük boy resmler. indirip pc de küçültmek lazım. hem belki afiş olarak saklamak isteyen çıkar.. linklere tıklayınca açılıyor.
Ynt: Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları
daha önce bu afişlerin küçüklerini bulup print-out larını çalışma masamın yanına asmıştım.. şimdi büyükleriyle yer değiştirebileceğim.. paylaşımınız için teşekkürler.. ek olarak aracımla ilk defa uzun yola çıktım ve sürüş keyfinin doyumsuz olduğunu söyleyebilirim... önceleri yaptığım tüm gezilerin aslında biryerlere yetişmekten ibaret oduğunu, gerçek yolculuk keyfinin ne olduğunu bu klasik araç sayesinde keşfettim.. şehir içi yakıt tüketiminin aksine 100 km de yaklaşık 15.5lt gibi gaz tüketimi ise çok uygun bir miktardı bence..
selamlar..
Arkadaşlar daha önce de açmış olduğum konunun linkini tekrar veriyorum. Nedense pek ilgi görmemişti. Oysa gerek range rover almadan önceki süreçte ve gerekse hayalimdeki RRC'ye sahip olduktan sonra da çok faydalandığım bir site. Range Rover'ın (ve toplu kataloglarda series araçlar da var) ilk çıktığı tarihten üretiminin son bulduğu tarihe kadar tüm broşürleri bu adreste mevcut.
Bence de haklısınız. Classic adı üstünde gerçek bir klasik. İlk üretiminden bu yana tam 40 yıl geçmesine rağmen insanın gözünde demode ve eski görünmüyor. L 322 ve Sport'a baktığınızda zaten classic ile bir çok benzerlik bulacaksınız (özellikle boyut açısından sport ile classic hemen hemen aynı boyda). Malesef 1995 yılında tam da softdash (discovery dashboard'lu) classicleri çıkarmışken bence devam etmeleri gerekirdi. Gerçekten de P 38 çok gereksiz bir araç oldu. Günümüzde bile classic kasa modernleştirilmiş iç tasarım ve yeni teknolojilerle üretilse (traction control vs) bence hala alıcı bulur.